Sports de ca Nostra

C.V.Soller; TEMPORADA D’ESTRENA PELS INFANTILS B, UN EQUIP DE FUTUR.

ImageProxyLa gran labor de Pep Campillo dins del nostre club es troba en cercar possibles jugadors, alguns d’ells poc esportistes, i convertir-los en joves entusiastes del volei. En agafar un grup de nins que es desconeixen entre ells i convertir-los en un equip i en una colla d’amics. Un equip que, quan estigui format, passarà a altres entrenadors amb els quals obtindrà les victòries, els èxits esportius, mentre Pep haurà de tornar començar…
Això no ho pot fer qualsevol, no basta ser tècnic, estimar l’esport i haver fet alguns cursets d’entrenador. També s’ha d’estar fet d’una pasta especial. Només Pep en sap els ingredients bàsics, però segur que hi fa falta molta paciència i mà esquerra (tant per tractar amb infants com pares), manca de protagonisme, un tarannà especial per a conquerir la voluntat dels al·lots i el sacrifici dels qui deixen les seves coses per a ensenyar els altres. Aquest any, en Pep ho ha tornat a fer després de veure (ell assumeix que li toca) com el seu primer equip d’infantils passava a mans de Felip: els alevins Pere Terrón i Jaume Adrover ja havien entrenat amb ell les anteriors temporades i serien els dos puntals del nou equip; els dos benjamins Pere Sacarés i Toni Colom havien estats formats per Mar i Mª Bel a l’escoleta i reforçats a l’escola d’estiu; Guzmán i Josep també foren fitxats del volei platja d’estiu; Jordi i Marc volien anar a l’escoleta, però Pep els convencé per a formar part de l’equip sense haver tocat mai una pilota de volei; i la família de Martín cercava un equip masculí pel seu fill i, malgrat residir a Palma, un tècnic de la federació els recomanà el CV Sóller, i aquí el tenim, fent tres o quatre viatges per setmana des de Ciutat, convertit en una promesa del voleibol solleric. sportsdecanostra.com
ImageProxyl

 

 

 

 

 

 

 

 

Durant els primers partits formaven un grup desintegrat, amb poca força i menys tècnica, amb pilotes fàcils que caien suaument a terra, amb algunes tretes que no arribaven ni a la xarxa… Quasi tota la temporada lluitant contra les previsibles derrotes enfront d’equips més preparats tècnicament. La victòria absoluta no arribà a cap partit, encara que començaren a guanyar algun set i, fins i tot, dos. I a punt estigueren d’endur-se’n la primera quan estigueren 24-24 en un joc decissiu. Però els punts es queden als marcadors, sobre els papers de la federació, i el que de veritat importa és que ara tenim un nou equip de volei masculí format per nins molt joves que ja entren quasi tots els serveis, que fins i tot boten al bloqueig i, sobretot, que com que ja saben perdre, sabran guanyar amb dignitat com ho fan els seus germans grans.sportsdecanostra.com

 

Sí, Pep ho ha tornat a fer i els nins han respost a la seva crida per a disfrutar de l’esport en equip. Campillo, el motor del CV Sóller, ha tornat bombejar sàvia nova al club. CVS

 

Los comentarios están cerrados.