Sports de ca Nostra

C.V.Portol ; S’equip de segona divisió femenina no reedita el triomf a la fase d’ascens

IMG-20130421-WA0001Aquest passat cap de setmana s’ha disputat sa fase d’ascens a primera divisió femenina, al poliesportiu municipal de Pollença, on es nostro equip no ha aconseguit es resultat desitjat, tot i partir com a favorit després d’esser campiones de lliga de Mallorca, però hem d’aplaudir a ses jugadores que s’han deixat sa pell i ho han donat tot en cada partit.

El primer, començà ben prest el dissabte a les 10:00 del matí i mos enfrontava amb es C.V. Son Ferrer que cobria la plaça de l’equip de Menorca que no participà a la fase. Pel cos tècnic es considerava el partit més difícil, no tan sols pel fet d’iniciar la competició, si no pel rival, que tenguent un potencial molt gran, no jugava amb gens de pressió. Així es demostrà després a la pista. Després d’un inici amb bastantes imprecisions per part de s’equip de Marratxí i un joc pràctic i efectiu per part de ses calvianeres, s’equip de Son Ferrer s’anotà el primer set per 21-25. Els dos següents sets foren una còpia l’un de l’altre. Ses jugadores portolanes sortien enxufades i amb bon joc i sa iniciativa en cada punt aconseguiren marxar en es marcador amb certa avantatge, però cap es final de set, Son Ferrer apretava mentres es nostro equip quedava clavat i no trobava la forma de tancar es set, cedint-los ambdós per 22-25 i 19-25 després d’haver gaudit d’una clara distancia lo que donà sa victòria a s’equip de Son Ferrer.

Aquest resultat desanimà s’equip que quedava amb poques opcions de guanyar el campionat, però que esperava amb impaciència es partit contra ses representants eivissenques, C.V. Botafoc, per retrobar el camí de la victòria. S’equip de s’illa veïnada, vist el partit del matí, semblava s’equip més feble, però no contàvem amb el cansament i la falta de precisió en es nostro joc, lo que propicià una amarga sorpresa en caure per 0-3 en un partit gens lluït. Amb nervis i continues errades per part nostra que donaren vida i moral a un rival que mica en mica s’anava creixent. Després de la sorpresa al set inicial que es perdé per 18-25, al segon, amb un equip que tirava d’orgull i lluitava cada pilota com si fos sa darrera, arribarem a disposar de pilota de set, però els nirvis i falta de precisió a vegades i es desencert arbitral alguna altra foren suficients perquè el Botafoc s’endugués el set per un apretat 24-26. En es tercer, amb molt de cansament i precipitació i poca iniciativa en es joc, s’acabà cedint-lo per 19-25.

Amb sa moral baixa i el cansament acumulat dels dos partits anteriors, algunes jugadores molt carregades físicament i tot l’equip anímicament tocat, ens enfrontàvem a s’anfitrió, en un partit que era sa reedició de la final de la lliga. Però era evident que s’equip no arribava en ses millors condicions en es campionat i malgrat donar-ho tot en cada punt, lluitar com lleones en cada set, i no perdre cara al partit, s’equip anava perdent força i precisió en es joc i acabà perdent clarament per 0-3 amb parcials de 21-25, 19-25 i 14-25.

Només ens queda donar s’enhorabona a ses nostres nines que aconseguiren es campionat de lliga de Mallorca i després d’una temporada llarga i dura s’han guanyat el reconeixement de tots, doncs han demostrat esser un gran equip esportiu i humà. Gràcies per sa gran temporada!!! I com no als incondicionals que es desplaçaren fins a Pollença per recolzar i animar a ses nines en tot moment, gràcies a tots!!!

I per acabar també enhorabona als equips de Son Ferrer, primer classificat i campió de Balears, al C.V. Pollença com a segon i al C.V. Botafoc com a tercer pel seu bon nivell i esportivitat. (C.V.Portol para Sportsdecanostra)

Los comentarios están cerrados.