Basket; CCE Sant Lluis Campio de Menorca

22 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Era l’any del retorn a la categoria, desprĂ©s de 13 anys ininterromputs a la Primera Balear. I no va ser per un descens, si no per la falta d’atractiu de la competiciĂł degut al nou format. Tot hi aixĂČ, els jugadors van acceptar la decisiĂł i van quedar-se en bloc al club. Era un repte difĂ­cil, la teoria dĂšia que el CD AlcĂ zar era de superior categoria i que el CB Ferreries disposava d’un gran equip.

PerĂČ el CCE Sant LluĂ­s es va “imposar” el repte de guanyar aquesta competiciĂł, integrada per tres categories, un equip de Primera Balear, un de Primera autonĂČmica i la resta de Segona AutonĂČmica.

Era intentar repetir el Campionat assolit ara fĂ  14 anys per l’equip que llevors entrenava en Biel TudurĂ­. I aquest passat dissabte ho van aconseguir tot hi la derrota, 67-70, devant el gran rival, el CD AlcĂ zar. Ha estat un tĂ­tol que va tenir cert regust amarg, perquĂš l‘equip volia guanyar el tĂ­tol amb una victĂČria devant els vermells a Ses Canaletes. PerĂČ que no ha de restar mĂšrit a una bona temporada la feta per els homes d’en Xavi Carreras
.Del partit?
pues va ser un bon partit el que van poder disfrutar els espectadors, entre dos grans equips. Un partit igualat, amb alternatives en el marcador, amb detalls de qualitat per ambdĂłs equips. Lleugeres aventatges lluisseres eren rĂ pidament aixugades per els homes d’en Josep Calsapeu. Aquesta va ser la tĂČnica dominant del partit.

El final?
Un cara o creu. Darrera posessiĂł per el CCE Sant LluĂ­s que va cercar forçar la prĂČrroga, perĂČ no ho va aconseguir fruit d’una mala treta de banda. Al final, 67-70 i tĂ­tol de Lliga per els lluissers.

Ara toca preparar el Campionat de Balears que es disputarĂ  els prĂČxims dies 24, 25 i 26 de Maig a Mallorca.

Enhorabona a tots els jugadors i cĂČs tĂšcnic per aquest tĂ­tol

Comentarios cerrados