Sports de ca Nostra

DIADA ESCOLETAS CONSELL DE MALLORCA SABADO 20 DE ABRIL (Pol.San Fernando)

escoletasEls partits es dividiran en dues parts que duraran 10’ cadascuna, amb un descans de 5’. Els equips dispondran de 5’ per prepararse per al següent partit. D’aquesta manera, els torns dels partits seran de 30’.

Després de cada partit s’anotarà el resultat i s’actualitzarà una classificació al moment. Hi ha dos grups (A i B) de quatre equips cadascun. Cada equip jugarà 3 partits en format de tots contra tots.

Els partits començaran i acabaran tots a la vegada. El nombre de jugadors serà 5 i porter. Els saques de banda i els córners es trauran amb el peu. Els porters podran escollir com treuen els saques de porteria, amb la mà o amb el peu. Tots els jugadors han de jugar com a mínim una part.

Si un equip guanya per cinc gols de diferència es tanca el resultat, tot i que el partit continuarà.

TIMMING

10:30 – 10:45: Arribada dels equips a San Ferran.

10.45: Escalfament

11:00 – 14:00: Partits

Captura

Los comentarios están cerrados.