Federaci贸 Balear de Tenis, acords amb el Consell de Mallorca

17 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

tenisJoan Antoni Ramonell, Director Insular d鈥橢sports de la Vicepresid猫ncia de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca i Antoni Ferragut, president de la Federaci贸 de Tennis de les Illes Balears han signat un protocol d鈥檃ctuacions per a facilitar la pr脿ctica i la promoci贸 del tennis entre la poblaci贸 escolar de l鈥檌lla de Mallorca. Amb aquest acord, la FTIB es compromet a promocionar, publicitar i donar suport al programa esportiu de la Direcci贸 Insular d鈥橢sports, Jocs Esportius Escolars, per la temporada 2012/2013, en el qual s鈥檋i podran inscriure tots els nins i nines.

El programa JEE destinat a nins i nines en edat escolar t茅 com a objectius principals oferir i potenciar les activitats esportives, potenciar la participaci贸 dels infants, contribuir al desenvolupament dels joves, potenciar la participaci贸 per igual, crear un h脿bit esportiu i promocionar el joc net i l鈥檈sport sense insults; i possibilita a les entitats que s鈥檌nscriguin en un conjunt d鈥檃ctivitats esportives diverses

. Aquest any 茅s el primer que es col路labora amb la federaci贸 amb un circuit escolar de tennis dins el programa de Jocs Esportius Escolars. Fins ara s鈥檋an realitzat 3 diades de tennis, una a Inca, una a Llub铆 i una altra a Sencelles, la participaci贸 en aquestes ha estat d鈥檜ns 130 nins/es. Hi ha planificades 4 diades m茅s de tennis d鈥檃qu铆 a final de temporada per diferents municipis de Mallorca. Per qualsevol informaci贸, podeu dirigir-vos a la FTIB.

Comentarios cerrados