Sports de ca Nostra

Federació Balear de Tenis, acords amb el Consell de Mallorca

tenisJoan Antoni Ramonell, Director Insular d’Esports de la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca i Antoni Ferragut, president de la Federació de Tennis de les Illes Balears han signat un protocol d’actuacions per a facilitar la pràctica i la promoció del tennis entre la població escolar de l’illa de Mallorca. Amb aquest acord, la FTIB es compromet a promocionar, publicitar i donar suport al programa esportiu de la Direcció Insular d’Esports, Jocs Esportius Escolars, per la temporada 2012/2013, en el qual s’hi podran inscriure tots els nins i nines.

El programa JEE destinat a nins i nines en edat escolar té com a objectius principals oferir i potenciar les activitats esportives, potenciar la participació dels infants, contribuir al desenvolupament dels joves, potenciar la participació per igual, crear un hàbit esportiu i promocionar el joc net i l’esport sense insults; i possibilita a les entitats que s’inscriguin en un conjunt d’activitats esportives diverses

. Aquest any és el primer que es col·labora amb la federació amb un circuit escolar de tennis dins el programa de Jocs Esportius Escolars. Fins ara s’han realitzat 3 diades de tennis, una a Inca, una a Llubí i una altra a Sencelles, la participació en aquestes ha estat d’uns 130 nins/es. Hi ha planificades 4 diades més de tennis d’aquí a final de temporada per diferents municipis de Mallorca. Per qualsevol informació, podeu dirigir-vos a la FTIB.

Los comentarios están cerrados.