Sports de ca Nostra

Mallorca-Celta (Lunes 21,00 Hrs) Noche de Fútbol , Noche de Ball de Bot, Noche para la esperanza

554989_442067959208644_830869286_nDilluns, al partit del RCD Mallorca contra el real club celta de Vigo, a l’interior del mateix estadi hi haurà una demostració de ball de bot, entre els que hi asistirà de forma desinteressada els porrerencs Aires de Monti-sion també hi asistiràn un bon grapat de nins i nines, amb alguns pares , mares i responsables de l’escola Verge de montision també de porreres, als que l’ Ajuntament de Porreres els convidarà a berenar a tots. Moltes gracies a la batlesa , na Xisca Mora Veny que no ha dubtat a ajudar a n’aquest massiu desplaçament porrerenc cap a ciutat. A veure si se diverteixen, veven un bon espectacle i guanyam. Que sigui una festa i s’ho passin molt be. Moltes gracies a tots per ajudarmos a fer mallorquinisme per la vila. Visca porreres, visca el mallorca.

Partido del lunes contra el RCD Mallorca, celta de Vigo, en el interior del estadio sí mismo habrá una demostración de ball de bot, entre los que asistirán como voluntarios allí porrerencs Aires de Monti-sion asistiràn también son un buen montón de niños y niñas, algunos padres y funcionarios de la escuela también montision Virgen porreres, para que el Consejo invitó a bocado se superan. Muchas gracias al alcalde, quien no ha dudado en na Mora de Xisca Veny ayuda n este cambio masivo hacia porrerenc. A ver si tienes diversión, un buen espectáculo y veven guanyam. Es una fiesta y se pasa muy bien. Gracias por ajudarmos hacer mallorquinisme a la ciudad. ¡ Viva, viva el porreres mallorca.
544705_367869473332605_1621841174_n

Los comentarios están cerrados.