Sports de ca Nostra

El Volei Sant Cugat pot ascendir a Superlliga 1 si queda entre els tres primers, Una nova normativa amplia els equips de Superlliga de 10 a 12

voleibol_cvsc_extremaduraLa federació espanyola de voleibol ha confirmat a Cugat.cat que la tercera plaça de la fase d’ascens a Superlliga, que està disputant el Club Voleibol Sant Cugat també serveix per pujar de categoria. Una nova normativa que amplia els equips de Superlliga de 10 a 12 per a la temporada vinent ho facilita. Les santcugatenques són quartes a falta de dues jornades i reben dissabte el tercer, l’Extremadura Arroyo. Les de Leo Passerine han de guanyar els dos partits i que les extremenyes punxin amb les santcugatenques i amb el líder invicte, el Vall d’Hebrón, a la darrera jornada.

La Superlliga 1 actualment està integrada per 10 equips, però de cara a la temporada vinent estarà formada per 12 conjunts. Aquest fet fa que de l’actual Superlliga 1 només baixi l’últim classificat i per tant que de Superlliga 2 pugin fins a tres equips de la fase d’ascens. Aquest fet beneficia el Club Voleibol Sant Cugat que té opcions d’assolir la tercera plaça. Les possibilitats passen per guanyar l’Extremadura aquest dissabte i esperar que les extremenyes perdin el darrer partit davant el Vall d’Hebrón, campió de lliga i també invicte. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, afirma que l’objectiu era la quarta plaça, però que amb aquest canvi de normativa arribar a la tercera plaça els donaria l’ascens matemàtic a Superlliga 1.

El club demana el suport de l’afició per aquest partit davant l’Extremadura. Martínez defineix el matx ‘com una autèntica final’ i espera que el pavelló estigui ple.

El partit entre el Club Voleibol Sant Cugat i l’Extremadura Arroyo es disputa dissabte a dos quarts de cinc de la tarda al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.

Los comentarios están cerrados.