Sports de ca Nostra

CAMPIONAT BALEAR INFANTIL FEMENI DE VOLEY….»A LA LLUITA SOLLERIQUES»

IFA A LA LLUITACom en la famosa batalla dels sarraïns a soller, arengam a tothom a empènyer, a animar, a lluitar pel campionat de balears en categoria infantil femení, on les nostres noies valerosament es deixaran pell, suor i llàgrimes per aconseguir tan anhelada plaça per competir en un possible campionat d’Espanya, perquè sabem, perquè sabem que saben que són fortes aspirants a emportar-se el títol, però per aquesta proesa us necessiten, us volen al costat seu, així que no dubtem a acudir al Pavelló de la UIB el proper dissabte dia 20 a les 12 ia les 18h, així com diumenge 21 a les 11h.
Tan valents jugadores tenen per nom Marina Estarellas, Ines Estarellas, Aina Pons, Aina Rullan, Cristina Bisbal, Maria Avellaneda, Marga Bauza, Paula Llabres, Sofia Vicenç, Maria del Mar Reynes, Aina Socias, Elisa Rodríguez, Encarna Capo i Claudia Ensenyat.

A LA LLUITA SOLLERIQUES,A LA LLUITA AMB VALENTIA,A COMBATRE I A VENCER……..

Los comentarios están cerrados.