CVS SOLLER TOURS : FINAL FELIÇ PER UNA GRAN TEMPORADA (1-3) 22-25/17-25/26-24/14-25

8 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
ImageProxyPel CVS SĂłller Tours jugaren : Diana, Sara, Paula, Nena, Marga, Maria, Mar, Barbara, Miquela i Blanca.
 
Partit carregat d’emocions el viscut al PavellĂł Cati Pol de Consell. Les locals necessitaven guanyar per a mantenir la categoria i les solleriques cercĂ ven una nova victĂČria per arrodonir una segona volta espectacular en que, amb 8 victĂČries dels 11 partits disputats, s’han consolidat com el tercer millor equip de la lliga.
 
Les nostres treballaren molt be durant tota la setmana aĂŻllant-se de les circumstĂ ncies del partit i el plantetjaren com a una final mes, tal com han fet durant tota la lliga.

 

Des de l’inici es notĂ  que les de Consell es jugĂ ven molt. Les reaccions despres de cada punt eren d’eufĂČria o decepciĂł segons el resultat del mateix. Els tres primers sets foren molt semblants amb un Consell disposat a donar-ho tot que agafava avantatge de 4-5 punts i un equip solleric que anava fent amb la sensaciĂł de que era superior i de que, sobretot amb l’atac podia desnivellar l’encontre en qualsevol moment.
En els dos primers sets s’aconseguĂ­ capgirar el marcador. Tant les receptores com l’oposada puntuaven amb contundĂšncia davant una defensa local incapaç d’aturar les nostres atacants. En el tercer parcial no s’arribĂ  a temps tot i que es tengueren opcions de victĂČria posant l’igualada a 24, perĂČ el desencert solleric acabĂ  amb les aspiracions d’acabar amb el partit.
soller
 
I en el quart set les del CVS sortiren disposades a no donar mes oportunitats i comandaren el joc des de l’inici. Les locals deixaren de crear problemes en atac i les nostres defensaren els atacs durs i les fintes amb molt de control que permetia contratacar en avantatge. Les centrals, poco a poc es sumaren al festival ofensiu solleric i el partit acabĂ  amb el 14-25 final que reflexava la diferĂšncia vista damunt la pista.
 
La decepciĂł de les locals contrastava amb l’alegria de les nostres que acaben en la setena posiciĂł en el seu debut a la mĂ xima categoria balear. Enhorabona!!…

Comentarios cerrados