Sports de ca Nostra

CVS SOLLER TOURS : FINAL FELIÇ PER UNA GRAN TEMPORADA (1-3) 22-25/17-25/26-24/14-25

ImageProxyPel CVS Sóller Tours jugaren : Diana, Sara, Paula, Nena, Marga, Maria, Mar, Barbara, Miquela i Blanca.
 
Partit carregat d’emocions el viscut al Pavelló Cati Pol de Consell. Les locals necessitaven guanyar per a mantenir la categoria i les solleriques cercàven una nova victòria per arrodonir una segona volta espectacular en que, amb 8 victòries dels 11 partits disputats, s’han consolidat com el tercer millor equip de la lliga.
 
Les nostres treballaren molt be durant tota la setmana aïllant-se de les circumstàncies del partit i el plantetjaren com a una final mes, tal com han fet durant tota la lliga.

 

Des de l’inici es notà que les de Consell es jugàven molt. Les reaccions despres de cada punt eren d’eufòria o decepció segons el resultat del mateix. Els tres primers sets foren molt semblants amb un Consell disposat a donar-ho tot que agafava avantatge de 4-5 punts i un equip solleric que anava fent amb la sensació de que era superior i de que, sobretot amb l’atac podia desnivellar l’encontre en qualsevol moment.
En els dos primers sets s’aconseguí capgirar el marcador. Tant les receptores com l’oposada puntuaven amb contundència davant una defensa local incapaç d’aturar les nostres atacants. En el tercer parcial no s’arribà a temps tot i que es tengueren opcions de victòria posant l’igualada a 24, però el desencert solleric acabà amb les aspiracions d’acabar amb el partit.
soller
 
I en el quart set les del CVS sortiren disposades a no donar mes oportunitats i comandaren el joc des de l’inici. Les locals deixaren de crear problemes en atac i les nostres defensaren els atacs durs i les fintes amb molt de control que permetia contratacar en avantatge. Les centrals, poco a poc es sumaren al festival ofensiu solleric i el partit acabà amb el 14-25 final que reflexava la diferència vista damunt la pista.
 
La decepció de les locals contrastava amb l’alegria de les nostres que acaben en la setena posició en el seu debut a la màxima categoria balear. Enhorabona!!…

Los comentarios están cerrados.