Juvenil ; CCE Sant LluĂ­s – CE Ferreries (0-2) Sense Perill

7 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria:

GetAttachmentPal moral quÚ es va dur ahir el conjunt Juvenil en la seva trobada com a local davant un CE Ferreries que ha anat de menys a més en la competició i que va aconseguir sortir victoriós del seu pas pel Municipal de Ses Canaletes.

Els locals no van estar a l’altura que s’esperava d’ells i no van estar amb la tensiĂł necessĂ ria que demanava el partit. En una Lliga tan igualada, a la qual es baixa el pistĂł contra pot guanyar-te amb claredat. Exemple clar el viscut ahir en quĂš el conjunt de Santi Medina es va emportar els tres punts en els seus dos Ășnics acostaments a la porteria de Cristian perĂČ que el seu treball i intensitat defensiva van fer la resta.

Van començar fort els pupils de Pedro Palliser i Tito Roig amb dues ocasions clares en els primers 15 minuts perĂČ que poc mĂ©s van fer per perforar la meta d’un tranquil Arguimbau que parava amb comoditat les poques ocasions ofensives que van disposar els locals.

El conjunt local feia el seu tĂ­pic joc de control de partit i sense por a portar el timĂł de la trobada, usant molt bĂ© les dues bandes perĂČ sense profunditat ni perill que inquietĂ©s el meta blaugrana.

Al minut 36 un fora de joc mal tirat per la defensa local deixo a Sansaloni nomĂ©s davant Cristian superant-lo en l’un contra un i posant el primer gol al marcador visitant.

DesprĂ©s del descans semblava que els locals milloraven perĂČ va ser nomĂ©s un miratge, de nou la falta d’encert i la poca intensitat en les seves jugades feia que els de Pedro Palliser no aconseguissin la igualada.

De nou en una pilota en profunditat, en aquesta ocasiĂł per Bah, el davanter blaugrana aconseguia de nou batre Cristian posant la diferĂšncia definitiva.

Fins al final ho van intentar els locals perĂČ el problema venia del principi. SĂĄnchez va poder retallar diferĂšncies en el 75 perĂČ el seu disparar va marxar fluix a les mans de Arguimbau que intervenia bĂ© en les poques ocasions que va haver de fer-ho.

Els tres punts es marxaven a Sant Bartomeu de manera justa i posen en avĂ­s als lluisers en les quatre jornades que queden.

FITXA TÈCNICA:

CCE SANT LLIS: Cristian, Jordi, Isma (Castell 80 ‘), Txemi, Miki, Hafid, JosĂ©, Amine (SĂĄnchez 54â€Č), PĂ©rez, Vinent i Romero.

CE FERRERIES: Arguimbau, Pons, Janer (Ruiz 79 ‘), Febrer, MeliĂĄ, Piris, Josep, Mercadal, Bah, Sansaloni (Jose 84â€Č) i Pau (DamiĂĄn 53 ‘).

GOLEJADORS: 0-1 Min 36 Sansaloni, 0-2 Min 54 Bah

ÀRBITRE: Rafael Gómez Jordan

Comentarios cerrados