Sports de ca Nostra

EXIT TOTAL DEL TORNEIG DE SETMANA SANTA CIUTAT DE SOLLER DE VOLEY

8Dissabte passat Son Angelats visqué una gran jornada de volei amb la celebració del Torneig de Setmana Santa Ciutat de Sóller que enguany s’ha dedicat a les categories juvenils, tant masculina com femenina.
El format del Torneig va esser d’una primera fase matinal de lligueta tots contra tots. Segons les posicions al final d’aquesta fase, quedaven configurades les semifinals del capvespre en que els guanyadors jugarien la gran final.
 
Els primers partits començaren a les 9:00 h del matí i des de les 8:15 h els jugadors ja escalfaven damunt el parquet de Son Angelats. Dotze hores despres, la jornada es tancava amb l’entrega de trofeus als guanyadors.
 
En categoria femenina, formada pels equips del Sant Josep Obrer, Cide B, Cide A i Fustes Ca’n Vaquer Sóller, el Cide A dominà la competició de principi a fi, sense perdre cap set. Acabà primer de la primera fase, en semifinals s’enfrontà al Cide B guanyant amb claredat per 25-14 i 25-17 i en la final, doblegà a les nostres per un clar 3-0.
Les solleriques completaren un torneig un tant irregular amb moments de bon volei i d’altres de certa apatia, potser com a conseqüència del cansament acumulat en les darreres setmanes en que han jugat molts partits importants en poc temps.
En categoria masculina es visqueren partits mes igualats amb molta lluita entre els quatre equips participants del CV Manacor, CV Pòrtol, CV Artà i els nostres del CVS Perfume’s Club.
 
Els sollerics donaren guerra en tots els seus partits arribant a tots els finals de set amb opcions de victòria pero finalment, en ocasions l’encert rival, en d’altres el desencert propi i en d’altres la mala sort, frustraren les opcions dels nostres. Pericas mogué molt be la banqueta donant minuts de joc a tots els membres de l’equip per tal de reservar forces i arribar en les millors condicions al partit clau de semifinals en que es va caure en dos sets ajustadissims contra l’Artà.
 
Artanencs i Portolans oferiren una gran final en que tot i el 3-0 a favor dels de Pòrtol es va veure bon volei, amb igualtat i espectacularitat dins la pista. Els jugadors ho donàren tot i el públic ho va agraïr animant en tot moment i ovacionant als dos equips durant l’encontre. Finalment victòria merescuda pel Pòrtol que completà un bon torneig en que també donà minuts a infantils i cadets per tal d’arribar al capvespre amb els juvenils amb les millors condicions físiques.
 
Despres, entrega de trofeus i cloenda amb la satisfacció de jugadors, tècnics i organitzadors per la jornada viscuda. El Regidor d’Esports, Toni Torres lliurà els obsequis corresponents als finalistes i es despedí el Torneig amb les fotos de rigor i una sonora ovació de tots els assistents.
 
Des del CVS es vol fer menció especial als «alma maters» del torneig, Felip Reynes i Toni Pericas per la seva ilusió en l’organització de l’event i agraïr la col-laboració de tots els membres del CVS i especialment dels pares que han ajudat en tot moment. També volem fer un agraíment especial a Ainere i Sa Fàbrica de gelats de Fet a Sóller per la col-laboració i facilitats donades per organitzar el menjar oferit als participants, a l’Ajuntament de Sóller per les facilitats en l’utilització de totes les instalacions a Son Angelats i al Col-legi Sant Vicenç de Paul per l’ajuda donada en l’organització de la xerrada tècnica entre els tècnics assitents.
A tots ells, moltes gràcies i enhorabona!!.

Los comentarios están cerrados.