Sports de ca Nostra

Els jugadors del RCD Mallorca visiten el Campus de la Fundació

MALLORCAEls més de 100 nins i nines que participen al Campus de futbol de la Fundació Reial Mallorca han rebut aquest dimarts al migdia un visita molt especial. Fins a sis jugadors de la primera plantilla mallorquinista ha volgut visitar el Campus que aquesta setmana se celebra a la Ciutat Esportiva Antonio Asensio i passar un bona estona amb els joves futbolistes.

Pep Lluís Martí, Emilio Nsue, Tomás Pina, Alejandro Alfaro, Andreu Fontàs i Antonio Luna no s’han volgut perdre aquesta cita i han compartit fotografies, bromes i preguntes amb els joves participants al Campus de la Fundació, una experiència inoblidable per als grans i per als més petits.

La visita dels sis jugadors del primer equip vermellenc ha estat una de les sorpreses que al llarg d’aquesta setmana els espera als participants al Campus de Setmana Santa de la Fundació, una de les cites més esperades pels joves mallorquinistes.

 

Los comentarios están cerrados.