Sports de ca Nostra

Podes i Tales juvenil guanya el Torneig organitzat pel CV Sóller

podesitales_campions_torneig_sollerUna gran jornada de voleibol vivírem el passat dissabte en terres solleriques entre els millors equips juvenils de l’illa, tant en categoria masculina com femenina. Després d’un llarg dia amb molts de partits Podes i Tales CV Pòrtol juvenil aixecava el trofeu de campió del torneig masculí.

Molt prest sonava el despertador el passat dissabte i a les 8:15 del matí els nostres nins arrancaven la primera entrada en calor per tal d’afrontar de la millor manera possible el partit que els enfrontava amb l’Artà, seria el primer d’un total de 5 partits distribuïts en 3 el matí (9:00 – 10:45 – 12:30) i 2 el capvespre (17:00 les semifinals i 19:00 la final).

El sistema de competició fou de tots contra tots a la jornada matinera. Una vegada acabada el 1r classificat s’enfrontaria amb el 4t i el 2n amb el 3r. Els guanyadors es veurien les cares a la final.

Després d’un matí on aprofitàrem per donar rotacions a tots els convocats (cadets i infantils inclosos)  i no carregar les cames dels nins en excés, arribàvem a les semifinals en bones condicions físiques i mentals. El rival era un CV Manacor molt minvat per les lesions els quals no ens presentaren excessiva guerra. El marcador fou de 2-0 pels nostres amb marcadors no gaire ajustats. Tornàrem a aprofitar per rotar a tots els convocats i els més petits gaudírem de molts minuts damunt la pista.

I a les 19:00 hores començava la gran final contra els artanencs…Els nostres al·lots tenien moltes ganes d’emportar-se’n la victòria després d’un dia llarg de feina i sortiren molt concentrats i amb els deures fets després del partit del matí. La recepció funcionà de manera positiva i poguérem distribuir el joc de manera còmoda, fent patir al bloqueig i defensa rival. Els artanencs no donaven una bolla per perduda i no ens facilitaven gens les coses. Les rotacions fetes durant el matí ens feia arribar en millor condició física i mental i això va marcar una mica les diferències dins el camp.  Després de 3 sets, essent el darrer molt disputat aconseguírem aixecar el trofeu de campions del torneig amb la satisfacció d’una feina ben feta i haver gaudit d’un meravellós dia de voleibol.

Volem donar l’enhorabona als nostres jugadors pel gran torneig que feren, als cadets i infantils per venir a donar una mà i participar d’aquesta festa de volei i com no al CV Sóller per la gran organització del torneig, vau aconseguir el més important, que tothom s´ho passés beníssim!!

Los comentarios están cerrados.