Podes i Tales juvenil guanya el Torneig organitzat pel CV SĂłller

2 abril 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

podesitales_campions_torneig_sollerUna gran jornada de voleibol vivĂ­rem el passat dissabte en terres solleriques entre els millors equips juvenils de l’illa, tant en categoria masculina com femenina. DesprĂ©s d’un llarg dia amb molts de partits Podes i Tales CV PĂČrtol juvenil aixecava el trofeu de campiĂł del torneig masculĂ­.

Molt prest sonava el despertador el passat dissabte i a les 8:15 del matí els nostres nins arrancaven la primera entrada en calor per tal d’afrontar de la millor manera possible el partit que els enfrontava amb l’Artà, seria el primer d’un total de 5 partits distribuïts en 3 el matí (9:00 – 10:45 – 12:30) i 2 el capvespre (17:00 les semifinals i 19:00 la final).

El sistema de competició fou de tots contra tots a la jornada matinera. Una vegada acabada el 1r classificat s’enfrontaria amb el 4t i el 2n amb el 3r. Els guanyadors es veurien les cares a la final.

DesprĂ©s d’un matĂ­ on aprofitĂ rem per donar rotacions a tots els convocats (cadets i infantils inclosos)  i no carregar les cames dels nins en excĂ©s, arribĂ vem a les semifinals en bones condicions fĂ­siques i mentals. El rival era un CV Manacor molt minvat per les lesions els quals no ens presentaren excessiva guerra. El marcador fou de 2-0 pels nostres amb marcadors no gaire ajustats. TornĂ rem a aprofitar per rotar a tots els convocats i els mĂ©s petits gaudĂ­rem de molts minuts damunt la pista.

I a les 19:00 hores començava la gran final contra els artanencs
Els nostres al·lots tenien moltes ganes d’emportar-se’n la victĂČria desprĂ©s d’un dia llarg de feina i sortiren molt concentrats i amb els deures fets desprĂ©s del partit del matĂ­. La recepciĂł funcionĂ  de manera positiva i poguĂ©rem distribuir el joc de manera cĂČmoda, fent patir al bloqueig i defensa rival. Els artanencs no donaven una bolla per perduda i no ens facilitaven gens les coses. Les rotacions fetes durant el matĂ­ ens feia arribar en millor condiciĂł fĂ­sica i mental i aixĂČ va marcar una mica les diferĂšncies dins el camp.  DesprĂ©s de 3 sets, essent el darrer molt disputat aconseguĂ­rem aixecar el trofeu de campions del torneig amb la satisfacciĂł d’una feina ben feta i haver gaudit d’un meravellĂłs dia de voleibol.

Volem donar l’enhorabona als nostres jugadors pel gran torneig que feren, als cadets i infantils per venir a donar una mĂ  i participar d’aquesta festa de volei i com no al CV SĂłller per la gran organitzaciĂł del torneig, vau aconseguir el mĂ©s important, que tothom sÂŽho passĂ©s benĂ­ssim!!

Comentarios cerrados