Un penal absurd de Xavi Molina dóna la victòria al Binissalem davant el Balears (1-0)

28 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

Txitxi Soler esclata i diu que «hem fet vergonya». Els blanc-i-blaus s’atraquen perillosament al descens jornada rere jornada i ja són a 4 punts per damunt de l’Oriola, equip que marca la promoció.Paco Plata: «victòria merescuda» del Binissalem

Un penal absurd de Xavi Molina decanta el derbi mallorquí de la jornada pel Binissalem. La pena màxima, executada magistralment per Contreras al 84’ posa l’1 a 0 en el marcador i dóna els tres punts al conjunt de Raiguer. L’entrenador del Balears, Soler, califica el penal “d’estúpid” i afageix: “hem fet vergonya”.

El Binissalem – Atlètic Balears d’aquest Dijous Sant era quelcom força especial per una sèrie de jugadors. Per part local, són diversos els futbolistes que han vestit la samarreta blanc-i-blava. Óscar Navarro, Jaume Calonge, …fins i tot Miquel López, suposam, tenia ganes d’enfrontar-se al seu exequip per a demostrar la seva vàlua. Per part visitant, Toni del Castillo va realitzar l’any passat una gran campanya amb els blaus i Rafel Sastre, binissalemer, jugada davant del seu públic.

Tanmateix, tot això quedava en no-res en el moment en què l’àrbitre xiulava l’inici del partit. Va ser una primera part sense arribades clares, amb molt de migcampisme per part dels dos equips. Potser els blanc-i-blaus tengueren més el domini de la pilota, però l’absència de David Sánchez, baixa per expulsió en el darrer partit, va evidenciar les mancances del Balears en la fase de creació.

El Binissalem, per part seva, va arribar a la porteria de Bonis mitjançant algunes pilotes aturades i jugades que culminaren amb rematades de cap, totes elles sense excessiu perill. Una jugada personal d’Agudo, que es ficava dins l’àrea i xutava a les mans de Ricardo, era l’oportunitat més clara pels de Palma.

A la represa, l’equilibri de forces va seguir inalterat. Una passada llarga al 50’ la rebia Roque Mesa, després d’un error d’Óscar Navarro, emperò el seu xut sortia fora per poc. De mica en mica, el Balears perdia el control del partit i un Binissalem més agosarat s’aniria apropant a la porteria de Bonis. Al 70’, Miquel Forteza se n’anava de Sastre i, molt escorat, el seu xut es passejava per davant la porteria. A la següent jugada, un córner botat per Contreras el rematava Ángel, emperò el seu dispar sortia massa alt. Eren els millors moments del Bini en tot el partit.

Davant l’ofensiva blava, els de Soler s’espavilaren. Primer, mitjançant una incursió per banda dreta de Roque Mesa. El canari la centrava al cor de l’àrea i Cristian López no encertava en rematar bé. Després, David Agudo avançava metres pel centre, obria a la dreta, on trobava Mesa, que feia una diagonal, però el seu xut arribava tou a les mans de Ricardo.

Al 83’ arribava la jugada clau del partit. Pilota aturada a favor del Bini i en l’intent de refús, Xavi Molina toca incomprensiblement la pilota amb la mà. Clar penal que transformava Contreras, tot xutant molt ajustat a la base del pal dret de Bonis. El Balears reaccionà al diana binissalemera amb un atac-i-gol constant a la porteria de Ricardo, però els esforços foren inútils.

Amb aquests tres punts, el Binissalem té la promoció de permanència a deu punts, mentre que el Balears n’és a quatre per sobre d’aquesta. En declaracions a IB3 just després d’acabar el partit, Soler, visiblement molest amb l’actitud dels jugadors, va dir que “duim una línia decadent i hem d’intentar aturar això”.(El Xutdigital)

Comentarios cerrados