34ª jornada de la Segona Divisió B, Grup III; Sorpreses a la part baixa de la taula

28 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

Victòries del Constància i del Ieclà a domicili. Empat del Mallorca B davant el filial groguet i de l’Oriola amb el Llagostera. La classificació s’estreny

En aquesta jornada d’entre setmana es produïren alguns resultats que incendien la cua de la classificació. Així, un dels més rellevants fou el triomf del Constància en la seva visita al Mestalla, per 0-2. Nacho avançà el conjunt del Raiguer en el minut 9 de la primera part. Els d’Inca resistiren les envestides txes i ja amb el temps complert Fullana liquidava el partit, col·locant el marcador definitiu. És la segona victòria consecutiva dels mallorquins, que s’enganxen a la lluita per la salvació.

També guanyà a fora camp el Ieclà, penúltim classificat, amb molta contundència. Els murcians s’imposaren al Badalona per 0-4 en el Centenari, gràcies a dos gols a cada període, obra d’Ayo, Pascui i Matas per partida doble. Als escapulats no els va sortir res, tot estavellant diverses pilotes a la fusta.

Victòria, igualment, per a l’Espanyol B, davant un Sant Andreu que estava farcit de baixes per a visitar els pericNarcís Sala. El gol de la victòria espanyolista l’anotà Kilian en el minut 88. En el 3′, ell mateix ja havia avançat els seus. Dídac, en el 71′ havia marcat per als quadribarrats.

L’Oriola i el Llagostera han empatat a res en el partit disputat a Los Arcos. També ha signat taules el Mallorca B, en aquest cas a un, amb el Vila-real B. El conjunt del Nano Soler ha regalat el gol groguet, quan Yeray, amb els peus, envià la pilota a Juanto, que només hagué d’empènyer al fons de la porteria. Reaccionà bé el conjunt barralet i al cap de vuit minuts d’haver encaixat, en el 70′, Marc equilibrava la balança. Tanmateix, el marcador ja no es mouria més.

Així, la part baixa de la taula queda de la següent manera. El Binissalem, amb un partit menys que disputarà el dijous, és el coer amb 21 punts i amb molt escasses possibilitats de salvació. El Ieclà, amb la victòria, es posa amb 25, lluny encara de somiar realment amb la plaça de promoció per evitar el descens, que ocupa l’Oriola amb 34. Entremig hi trobem el Mallorca B amb 30 i el Constància, carregat de moral i en plena escalada, amb 33. L’equip que marca el tall de la permanència directa és l’Atlètic Balears, la gran decepció de la categoria, que té un trist bagatge de 38 punts. Per sobre d’ell, amb un punt més, hi ha un quadruple empat entre Ontinyent, Badalona, Prat i Llagostera. Tots ells farien bé de no confiar-se, especialment els de Palma, per mor de la seva terrible dinàmica. (El Xutdigital.com)