Sports de ca Nostra

Diada de volei de los más pequeños (Sagrat Cor, Copus Christi, Sant Josep Obrer, Sta Magdalena Sofia, Costa i Llobera i l’AE La Salle Pont d’Inca)

Sis entitats de volei (Sagrat Cor, Copus Christi, Sant Josep Obrer, Sta Magdalena Sofia, Costa i Llobera i l’AE La Salle Pont d’Inca) es van reunir dissabte 23 de març al Poliesportiu Sant Ferran, per participar en una nova diada de volei de la comarca de Palma organitzada per la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca.

 

Entre els 24 equips participants, 12 benjamins i 12 alevins, van aconseguir congregar 131 nens i unes 200 persones de públic.

 

Els jugadors van poder posar en pràctica tot allò aprés als entrenaments jugant en cinc pistes diferents.Els alevins van jugar primer una mini competició amb una primera fase de dos grups i una fase final en funció dels resultats de la primera. Els benjamins van jugar en format de lliga. Els resultats i les classificacions actualitzades estaven a la vista de tothom en l’stand informatiu del Consell de Mallorca.

 

Durant la jornada, els jugadors podien recuperar forces prenent una ampolla d’aigua i un lacao per cortesia de la Direcció Insular.

 

Dins un ambient esportiu, tothom va gaudir de la diada. Vos deixam una foto amb els integrants col·legi Costa i Llobera i l’AE La Salle Pont d’Inca.
 
Enhorabona nins i nines pel bon paper desenvolupat!

Los comentarios están cerrados.