CADET; CCE SANT LLUÍS – AT. VILLACARLOS (1-4) Pas al Lider

24 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Passar el lĂ­der per Ses Canaletes com un autĂšntic vendaval, 1-4 a favor de l’At. Villacarlos que es jugava molt mĂ©s que el CCE en l’antepenĂșltima jornada de Lliga on els locals van poder aguantar la trobada als grocs durant els primers 28 minuts.

Durant els primers minuts amb la igualada al marcador, la iniciativa era clara per part groga encara que el treball de contenció local li donava resistùncia. Els d’Adriano conscients que se’ls presentava una vetllada molt complicada van posar tota la carn a la graella per contrarestar les envestides grogues.

La qualitat groga era evident perĂČ no per aixĂČ els locals no ho van intentar. Amb el primer gol de RaĂșl en el 28 es va acabar l’aguant local que veia que el 0-1 era una realitat. El gol dels visitants era just premi segons sembla fins ara perĂČ el 0-2, 4 minuts desprĂ©s, era massa cĂ stig seguit per als de Ses Canaletes.

Amb la diferĂšncia al marcador a favor dels grocs, el pas per vestidors va ser per agafar forces pel gran desgast dels primers 40 minuts.

Amb la confiança de poder espantar als visitants van sortir els nois d’AdriĂ  perĂČ al poc temps es van trobar de nou amb una nova gol de RaĂșl que amb el seu tercer gol posava en clar avantatge al seu equip. Va semblar reaccionar el conjunt local amb el gol de Quimi als 66 minuts perĂČ va ser un pur miratge, el quart gol al seu compte particular de RaĂșl donava en orris qualsevol possibilitat de reacciĂł.

El partit era clarament groc perĂČ els locals no van donar el seu braç a tĂČrcer amb facilitat, quan un dĂłna el millor de si mateix i el rival et supera cal anar a casa tranquils.

FITXA TÈCNICA

CCE SANT LLUÍS: Fran, Alex (DamiĂ  50 ‘), AdriĂ , Busu, Quimi, Pau, Óscar (Eric 52â€Č), Jordi (Sergi 59 ‘), Guiem, MartĂ­ (Morente 59â€Č) i Xavi.

AT. VILLACARLOS: Marc, Camacho (LluĂ­s 17 ‘), Triay, Enseñat, Rafel, Jefferson, RaĂșl, Samuel, Soto (AdriĂĄn 50â€Č), Mus (Cardona 51 ‘) i Xiscu (RomĂĄn 41â€Č).

GOLEJADORS: 0-1 Min 28 RaĂșl, 0-2 Min 32 RaĂșl, 0-3 Min 57 RaĂșl, 1-3 Min 66 Quimi, 1-4 Min 79 RaĂșl.