C.V. Portol; S’equip de segona divisió femenina es proclama CAMPIÓ de lliga

18 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

En el millor i més decisiu partit de la temporada, on s’equip que guanyava es proclamava campió de la lliga, el C.V. Pòrtol aconseguí doblegar en es potent equip des C.V. Pollença, a un pavelló de Blanquerna que vestí ses seves millors gales, ple d’un públic entussiasmat que vibrà amb l’espectacle ofert pels dos equips. El resultat final de 3-2 reflexà no domés l’igualdat dins el terreny de joc, si no el que durant tota sa temporada han demostrat els dos equips al capdevant de la classificació, alternant-se en es primer lloc en vàries ocasions.

Es primer set començà dominat clarament per s’equip visitant que amb bon servei sorprengué s’equip portolà que trigà a reaccionar i cedí amb claredat es set per 10-25. Amb sa superioritat amb es servei, els problemes a sa construcció, s’encert visitant a s’atac i sa forta i segura defensa rival, es fantasma de sa derrota des primer partit contra ses pollencines rondà es capet de jugadores i entrenador local.

No es podien baixar els braços, es dia anterior se n’havia parlat, si quèiem ens havíem d’aixecar i tornar es cop multiplicat per dos. Dit i fet! Sobreposades després de perdre sa primera mànega, sa recepció començà a controlar es servei pollencí i amb un tanteig molt més igualat, es feia justícia al nivell dels dos equips, amb alternatives en es marcador des de s’inici i punt molt llargs, increïbles, plens de força, lluita i molt emocionants. Amb presió sobre ses receptores menys encertades i bons atacs aconseguiren recuperar s’iniciativa en es joc i guanyar per 25-20 es segon set igualant es marcador a 1 set per cada equip.

Tot i sa preocupació percebuda a ses cares de s’equip visitant, ses espases estaven amunt per començar un tercer set que prometia seguir donant emocions i bon joc a ses aficions dels dos equips que tengueren un gran comportament a la grada i apoiaren punt a punt a ses seves jugadores. Sa tònica continuava essent d’igualdat i joc contundent sempre basat amb un potent servei que concedia s’iniciativa durant es punt. S’equip de Pòrtol dominava amb poc marge d’error, i ses defenses dels dos equips es mostraven molt fortes davant els atacs rivals per donar opcions de contraatac, cosa que feia veure punts molt llargs i disputats, fent creixer s’emoció dins es pavelló. Així s’arriba al moment decisiu des set amb una lleugera avantatge de s’equip local que s’enrocà amb dues rotacions que ses pollencines aprofitaren per capgirar el marcador amb bons serveis per acabar guanyant 19-25 per a desesperació local.

Es podia sentir com s’equip visitant començava a acariciar es títol, però ses jugadores portolanes no contemplaren s’opció de rendir-se i començaren el quart set sense perdre-li sa cara a un Polleça que semblava enfilar sa directa cap a la victòria. Amb molt d’encert amb es servei, bons atacs i un bloqueig cada vegada més centrat i intimidador, s’anava aconseguint una distancia tranquilitzadora al marcador per retornar s’esperança i s’il’lusió en es costat portolà. Es públic empenyia amb es seu ànim i tot es banquet local animava ses jugadores en pista perque no baixassen el ritme, donant com a resultat possiblement es millor set de sa temporada per guanyar 25-18 i dur es partit a la cinquena mànega per decidir ses guanyadores i campiones.

Amb més cor que forces, després de quatre sets d’una intensitat altíssima, ses jugadores portolanes començaren amb una lleugera avantatge que es Pollença neutralitzà abans de canviar de pista amb en 8-7 per ses locals al marcador. A ses tres primeres jugades de sa represa, ses visitants aconseguiren capgirar es marcador i avançar-se per 8-9 fent que sa preocupació i patiment local cresqués de cop. Però amb un gran encert amb es servei per part d’una de ses jugadores de s’equip de Pòrtol més lluitadores durant tot el partit, trobà on fer mal a sa recepció visitant que veia com s’equip de Marratxí s’anava distanciant en es marcador i finalment alçava els braços com a just guanyador del partit per 15-10. S’emoció i alegria es desbordaren en es costat des C.V. Pòrtol i s’equip de Pollença mostrà una exquisita esportivitat felicitant a les campiones a peu de pista.

Èpic partit de dos grans equips que perdurarà a la memòria de jugadores, entrenadors i públic que gaudiren d’un horabaixa de volei de lluita, sacrifici i entrega, que ha duit a ses jugadores del C.V. Pòrtol a proclamar-se campiones de lliga 2012/2013 de sa segona divisió Balear.

Ara toca preparar el premi de la fase d’ascens que organitzarà el C.V. Pollença els dies 20 i 21 d’abril a ses seves instalacions i reunirà els dos primers equips de Mallorca amb un representant d’Eivissa i un altre de Menorca.