FUSTES CAN VAQUER SOLLER – CV CIDE B (3-0) 25-16 /25-18/25-19

14 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Pel Fustes Ca’n Vaquer SĂłller jugaren : Nena Ramon, Neus Morell, Maria Bestard, Paula Fuster, Maite Mas i ses cadets Miquela SĂČcies, Maria Martorell, Aina Freixas, Adela Mas, Irene Gomila, Neus Castell i Antonia Tovar.

 

Aquest passat dimecres en el pavellĂł Son Angelats es va disputar aquest partit de la lliga juvenil, que va acabar amb victĂČria sollerica per 3-0, en un partit que es va disputar grĂ cies a que l’equip visitant i l’àrbitre no varen posar entrebancs a les continues goteres que queien constantment al pavellĂł. El partit va esser molt disputat i es va poder veure un equip amb molt bones maneres defensives com va esser el Cide B i un conjunt solleric molt seriĂłs en el seu joc que cercava vĂšncer per a poder optar a aconseguir aquesta segona plaça que li donaria dret a jugar el Campionat de Balears. Cada punt era un lluita constant que casi sempre acabava amb un remat solleric a dins o a fora, ja que el conjunt col·legial basava el seu joc en la defensa, esperant l’errada sollerica i el nostre equip cercava la manera de combatre la defensa visitant.
 
Les nostres nines tornaran a jugar, el proper dissabte a les 16,30 hores al pavellĂł Son Angelats davant el conjunt col·legial de Montesion, esperant aconseguir una nova victĂČria.

Comentarios cerrados