VOLEIBOL; FUSTES CAN VAQUER SOLLER – CIDE A (1-3) 18-25/17-25 / 25-23 / 13-25

4 marzo 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Pel Fustes Can Vaquer SĂłller jugaren; Nena Ramon, Neus Morell, Maria Bestard, Maite Mas i ses cadets Aina Freixas, Antonia Tovar, Irene Gomila, Laura Gomez, Neus Castell, Maria Martorell, Miquela SĂČcies i Adela Mas .
 
En el pavellĂł Son Angelats, es va jugar aquest partit entre el nostre equip i el lĂ­der indiscutible de la competiciĂł, un equip fet per guanyar amb un parell de les millors jugadores juvenils de l’illa.

Tot i la derrota del nostre equip es va poder veure un gran partit de voleibol, amb un equip superior amb gran potencial atacant i un equip solleric molt lluitador que es deixà la pell damunt el mullat pavelló de Son Angelat, i que va fer un gran partit davant el conjunt col·legial.
 
L’equip visitant va començar dominant el dos primers sets amb unes gran tretes i uns potents atacs que feien mal a la recepciĂł i defensa local, tot i que les nostres nines feren un gran joc amb bons atacs i defensant amb una gran actitut, perĂČ als moment finals dels sets les col·legials estigueren mes encertades.
 
El tercer set va esser igual que els altres dos perĂČ en aquest set i desprĂšs d’un empat a 22 les nostres nines estigueren mes encertades als punts finals i tingueren el seu premi a la seva lluita guanyant aquest set.
 
En el quart set les nostres pagaren l’esforç dels altres tres set i les jugadores del Cide dominaren aquest set amb comoditat.
 
Les nostres nines tindran doble sessiĂł aquest proper cap de setmana i jugaran el divendres dia 8 a las 20 hores a Vilafranca i el dissabte es jugaran el segon lloc davant el Bunyola a Son Angelats a les 16 hores.

Comentarios cerrados