Sports de ca Nostra

At.Baleares-Espanyol-B (0-2) Tres punts de confiança

L’Espanyol B s’imposa a l’Altético Baleares en un complicat desplaçament i torna al camí de la victòria
El filial blanc-i-blau va sumar la segona victòria seguida a domicili després de derrotar a l’Atlético Baleares per 0-2, recuperant la confiança després de l’ensopegada de la darrera jornada enfront del Mallorca B. Els de Márquez van desplegar un gran treball defensiu que els va servir per a ser superiors al seu rival i, d’aquesta manera, ben aviat van arribar els gols de la victòria. Amb tan sols tres minuts de diferència, Cubillas i Iván Sales van aconseguir les seves dianes abans de la mitja hora de joc. Amb el resultat a favor els de Márquez van saber controlar el seu rival, sense passar angoixes en defensa ni renunciant a l’atac, tot emportant-se els tres punts cap a Sant Adrià.

Tot i la dificultat del rival, l’Espanyol es va mostrar com l’equip més sòlid des del xiulet inicial i va ser mereixedor de la victòria. Els de Màrquez van saber moure la pilota amb molta rapidesa buscant espais en atac i no van concedir en cap moment perill en la seva àrea, en una nit on els blanc-i-blaus van realitzar una excel•lent tasca defensiva.

El partit es va posar de cara ben aviat quan en una de les primeres accions clares en l’àrea mallorquina, Cubillas va engaltar a plaer una centrada des de la banda dreta afusellant el porter. Amb aquest gol, el davanter de Castelló confirma el seu bon estat de forma i ja suma tres partits consecutius sumant, com a mínim, una diana.

Sense pràcticament temps per reaccionar, l’Atlético Baleares va veure com arribava el segon gol dels pericos, aquesta vegada obra d’Iván Sales que es va servir d’un desajust defensiu dels locals per quedar-se sol davant de Nico i enviar la pilota al fons de la porteria al minut 20 de joc.

Amb el 0-2 a favor, l’Espanyol no va veure perillar en cap moment el resultat i es va esforçar de valent perquè això fos així. Fins i tot a la segona meitat, gràcies al gran rigor defensiu, en nombroses ocasions van estar apunt d’ampliar distàncies al marcador amb sortides a la contra que van fer molt mal al conjunt balear. Les accions més clares van ser pels dos golejadors de la nit, Cubillas i Sales, i també per Canario, però els seus xuts no van acabar amb gol.

Fins i tot hi va haver temps pels retrobaments, i és que l’exblanc-i-blau Walter Pandiani, jugador de l’Atlético Baleares des del mercat d’hivern, va disputar els noranta minuts sobre la gespa de l’Estadi Balear.

Amb els ànims renovats, l’equip de Márquez rebrà el Llevant B, segon a la classificació, aquest proper diumenge a la Ciutat Esportiva a partir de les 12h.

Fitxa tècnica

Atlético Baleares: Nico, Bonis, Gago (Rafael Sastre), Guillén (Cristian), Rojas, Del Castillo (Femi) D.Sánchez, X.Molina, Portilla, Roque, Pandiani i Chamorro.

Espanyol B: Germán, Nacho Heras (Hector), Clerc, Canario (Arthur), Iván Sales (Kilian), Lobato, Fran Miranda, Cubillas, Rubén Duarte, Ferran i Joan Jordan.

Gols: 0-1, Cubillas (min.17); 0-2, Iván Sales (min.20)

Àrbitre: Sr. Alexandre Alemán Pérez (Col. Las Palmas). Rojas, Pandiani, Sastre, Germán, Lobato. Va expulsar a Roque per doble amonestació.

Incidències: Estadio Balear.

Web RCD.Español
informa Sportsdecanostra.com

Los comentarios están cerrados.