Sports de ca Nostra

Voley Cide-Soller Tours (2-3) Remuntada i victòria del Sóller Tours

Les jugadores del CV Sóller Tours acabaren guanyant un partit (2-3) que s’havia posat pràcticament impossible despres del 2-0 inicial, demostrant que la lliga està totalment igualada i que fent molta feina s’aconsegueix que els detalls caiguin del propi costat, desnivellant la trama final.

El CIDE, cinquè de la classificació, jugà amb molt criteri i fent molt de mal en atac a les solleriques, sobretot per zona 4 en els dos primers parcials. El primer set fou igualat tot i que les palmesanes posaren el 24-21 en el marcador i només la pressió final de les visitants en que disposaren d’una bolla free per igualar a 24 va fer perillar un set que caigué del costat local.

Les solleriques acusaren el cop i el segon set va ser molt irregular. Es jugà tot el parcial per darrera sense cap opció de victòria i sense trobar solucions per la baixada d’intessitat i efectivitat en el joc.

Però arribà el tercer parcial i es capgirà el partit, les col.legials es trobaven, una vegada i una altra amb les solleriques en bloqueig, la defensa ordenada aixecava els rebots i es podia contratacar amb avantatge sense cometre pràcticament cap errada. El servei de les del Soller Tours es tornà efectiu i les locals veren passar el set tan ràpd que no pogueren reaccionar.

Quart parcial, de nou per davant. El servei creà molts problemes a les palmesanes que tornaven atacs fàcils de contratacar per les visitants. No es baixà el ritme, l’encert en atac fou clau. 18-25 final i, de nou, al tie-break.
I com si les solleriques estessin desitjant arribar al cinquè set, el jugaren mes còmodes i concentrades que mai. Convertiren cada punt en una festa i els ànims que els arribaven de la banqueta i de la grada acabaren per dur les de Sóller a la victòria final per un clar 10-15.

Remuntada consumada que situa el Sóller Tours com a quart millor equip de la segona volta amb 4 victòries de sis partits disputats.

Los comentarios están cerrados.