Regional cce sant lluis -at ciutadella‏ ; Gaimundi fa volar els punts

26 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Un solitari gol de Vicent Gaimundi a les acaballes del partit allunyà els tres punts de Ses Canaletes en el millor partit de la temporada com a locals dels de Moyano davant un At. Ciutadella que per la seva part va realitzar una gran trobada obtenint el premi dels tres punts amb el gol de l’extrem vermell.

Presentaven dos equips una bona targeta de presentaciĂł amb un estil de joc definit i no gaire allunyat l’un de l’altre. Amb una barreja de joventut i veterania, el quadre de ponent vol renĂ©ixer de les seves cendres tornant poc a poc a ser un equip referent en el futbol insular. En quadre lluiser no li impressionar el currĂ­culum histĂČric del conjunt de Rafa Torres i tuteig en tot moment a un rival que va posar les coses mĂ©s que difĂ­cils al CCE.

Amb un intens primer tram de partit, dos conjunts volien aconseguir la batuta del partit perĂČ no va aparĂšixer un dominador clar en tota la primera part. Tal era el ritme alt defensiu i ofensiu dels dos conjunts que s’anaven anul · lant mĂștuament evitant qualsevol acostament amb perill a ambdues fites.

El quadre de Moyano es trobava cĂČmode i atrevit amb la pilota en el seu poder perĂČ els errors en l’Ășltima passada portaven en orris qualsevol possibilitat d’ocasiĂł per la seva part. La primera “ocasió” o mitjĂ  perill que es va veure en el matx vi per part visitant als 31 minuts quan Santi Juaneda de manera acrobĂ tica rematar un cĂłrner que va marxar fora sense ser necessĂ ria la intervenciĂł del porter Santi.

Per la seva banda, els locals anaven a poc a poc guanyant en verticalitat perĂČ les seves combinacions acaben sense molt perill per la feina defensiu ciutadellenc. La primera ocasiĂł clara lluisera del primer temps la va tenir a les seves botes Xiscu, que als 39 minuts i desprĂ©s d’una doble paret amb bili a la frontal de l’àrea es va quedar sol davant Fullana perĂČ la seva rematada se’n va anar pel lateral de la porteria vermella.

Amb un pĂșblic satisfet segons sembla fins ara tots dos conjunts van enfilar el camĂ­ a vestidors per tornar i decidir la trobada en els Ășltims 45 minuts. El descans va servir per entrar en calor a causa de les baixes temperatures que assolaven l’illa en la tarda i que dificultaven la prĂ ctica del futbol.

Els de Moyano van sortir a aquest tram final molt més irrespectuosos, futbolísticament parlant, amb el contrari i amb valentia per buscar els tres punts que li tornessin al camí del triomf.

Amb l’entrada de Elliot i Alberto el ritme del partit va pujar per les cavalcades del davanter blau i el desbordament de l’extrem lluiser. El At. Ciutadella patia cada vegada mĂ©s i nomĂ©s amb els possibles contraatacs d’Edgar i Nin portaven perill el porter Santi. L’ofici vermell feia la resta, l’experiĂšncia va començar a rebrotar des del quadre ciutadellenc i poc a poc l’ordre defensiu anava portant als de Rafa Torres a portar el partit al seu lloc. Sabien dos conjunts que qualsevol cĂłrner, falta lateral, error individual o acciĂł personal havia de decantar la balança per al que ho aconseguĂ­s. La concentraciĂł era mĂ xima, Elliot s’anava a velocitat dels centrals contĂ­nuament perĂČ no encertava a la rematada oa l’Ășltima passada.

Amb tot aixĂČ, es va arribar al minut 75. Servei de banda prop de l’àrea local a favor dels de Moyano, mala recepciĂł del centre del camp local produĂŻda per la pressiĂł ciutadellenca, robatori i rĂ pid contraatac dels de Rafa Torres que es converteix en el gol de Gaimundi que arribant des del darrere bat a Santi. Gerro d’aigua freda perĂČ 15 minuts encara per davant.

Els papers quedaven definits per als Ășltims minuts. El CCE amb molta possessiĂł, mĂ©s verticalitat i molta mĂ©s força va tancar als visitants en el seu camp a la recerca de l’empat. GairebĂ© ho aconsegueix Cardona al 83 desprĂ©s de rematar una jugada de servei de banda en la qual la defensa ciutadellenca va enviar la pilota a cĂłrner quan la graderia ja cantava el gol.
Els visitants van assumir el paper de contragolpistas al tram final perĂČ no van aconseguir sentenciar i van patir fins al final. Patir per riure, el marcador no es va moure i la victĂČria va volar per ponent.

Partit de nivell l’ofert pels dos conjunts, els de Moyano van donar tot perĂČ l’ofici ciutadellenc va fer la resta. El nivell del conjunt lluiser segueix creixent perĂČ no obtĂ© la recompensa de la victĂČria, tot arriba si el camĂ­ escollit segueix sent el mateix.

FITXA TÈCNICA:

CCE SANT LLUÍS: Santi, RaĂșl, Cardona, Álvaro, Osky (CristĂłbal 82’9, M. Pau, Xiscu (Pere 77 ‘), Isa, Zou (Elliot 50â€Č), Balle (Alberto 62 ‘) i bili.

AT. CIUTADELLA: Fullana, Mateu (BurguĂ©s 77 ‘), CapĂł, Begur, LlabrĂ©s, Juaneda, Anglada (HernĂĄndez 69â€Č), Gaimundi, Edgar (Flors 83 ‘), Nin (Sansaloni 89â€Č) i Aitor.

GOLEJADORS: 0-1 Min 75 Gaimundi.

ÀRBITRE: Mohamed Ouali, auxiliat a les bandes per Julio García i Jorge Fernández.

 

José María Vidal
SecciĂłn de FĂștbol del CCE Sant LluĂ­s

 

Comentarios cerrados