Sports de ca Nostra

Regional cce sant lluis -at ciutadella‏ ; Gaimundi fa volar els punts

Un solitari gol de Vicent Gaimundi a les acaballes del partit allunyà els tres punts de Ses Canaletes en el millor partit de la temporada com a locals dels de Moyano davant un At. Ciutadella que per la seva part va realitzar una gran trobada obtenint el premi dels tres punts amb el gol de l’extrem vermell.

Presentaven dos equips una bona targeta de presentació amb un estil de joc definit i no gaire allunyat l’un de l’altre. Amb una barreja de joventut i veterania, el quadre de ponent vol renéixer de les seves cendres tornant poc a poc a ser un equip referent en el futbol insular. En quadre lluiser no li impressionar el currículum històric del conjunt de Rafa Torres i tuteig en tot moment a un rival que va posar les coses més que difícils al CCE.

Amb un intens primer tram de partit, dos conjunts volien aconseguir la batuta del partit però no va aparèixer un dominador clar en tota la primera part. Tal era el ritme alt defensiu i ofensiu dels dos conjunts que s’anaven anul · lant mútuament evitant qualsevol acostament amb perill a ambdues fites.

El quadre de Moyano es trobava còmode i atrevit amb la pilota en el seu poder però els errors en l’última passada portaven en orris qualsevol possibilitat d’ocasió per la seva part. La primera “ocasió” o mitjà perill que es va veure en el matx vi per part visitant als 31 minuts quan Santi Juaneda de manera acrobàtica rematar un córner que va marxar fora sense ser necessària la intervenció del porter Santi.

Per la seva banda, els locals anaven a poc a poc guanyant en verticalitat però les seves combinacions acaben sense molt perill per la feina defensiu ciutadellenc. La primera ocasió clara lluisera del primer temps la va tenir a les seves botes Xiscu, que als 39 minuts i després d’una doble paret amb bili a la frontal de l’àrea es va quedar sol davant Fullana però la seva rematada se’n va anar pel lateral de la porteria vermella.

Amb un públic satisfet segons sembla fins ara tots dos conjunts van enfilar el camí a vestidors per tornar i decidir la trobada en els últims 45 minuts. El descans va servir per entrar en calor a causa de les baixes temperatures que assolaven l’illa en la tarda i que dificultaven la pràctica del futbol.

Els de Moyano van sortir a aquest tram final molt més irrespectuosos, futbolísticament parlant, amb el contrari i amb valentia per buscar els tres punts que li tornessin al camí del triomf.

Amb l’entrada de Elliot i Alberto el ritme del partit va pujar per les cavalcades del davanter blau i el desbordament de l’extrem lluiser. El At. Ciutadella patia cada vegada més i només amb els possibles contraatacs d’Edgar i Nin portaven perill el porter Santi. L’ofici vermell feia la resta, l’experiència va començar a rebrotar des del quadre ciutadellenc i poc a poc l’ordre defensiu anava portant als de Rafa Torres a portar el partit al seu lloc. Sabien dos conjunts que qualsevol córner, falta lateral, error individual o acció personal havia de decantar la balança per al que ho aconseguís. La concentració era màxima, Elliot s’anava a velocitat dels centrals contínuament però no encertava a la rematada oa l’última passada.

Amb tot això, es va arribar al minut 75. Servei de banda prop de l’àrea local a favor dels de Moyano, mala recepció del centre del camp local produïda per la pressió ciutadellenca, robatori i ràpid contraatac dels de Rafa Torres que es converteix en el gol de Gaimundi que arribant des del darrere bat a Santi. Gerro d’aigua freda però 15 minuts encara per davant.

Els papers quedaven definits per als últims minuts. El CCE amb molta possessió, més verticalitat i molta més força va tancar als visitants en el seu camp a la recerca de l’empat. Gairebé ho aconsegueix Cardona al 83 després de rematar una jugada de servei de banda en la qual la defensa ciutadellenca va enviar la pilota a córner quan la graderia ja cantava el gol.
Els visitants van assumir el paper de contragolpistas al tram final però no van aconseguir sentenciar i van patir fins al final. Patir per riure, el marcador no es va moure i la victòria va volar per ponent.

Partit de nivell l’ofert pels dos conjunts, els de Moyano van donar tot però l’ofici ciutadellenc va fer la resta. El nivell del conjunt lluiser segueix creixent però no obté la recompensa de la victòria, tot arriba si el camí escollit segueix sent el mateix.

FITXA TÈCNICA:

CCE SANT LLUÍS: Santi, Raúl, Cardona, Álvaro, Osky (Cristóbal 82’9, M. Pau, Xiscu (Pere 77 ‘), Isa, Zou (Elliot 50′), Balle (Alberto 62 ‘) i bili.

AT. CIUTADELLA: Fullana, Mateu (Burgués 77 ‘), Capó, Begur, Llabrés, Juaneda, Anglada (Hernández 69′), Gaimundi, Edgar (Flors 83 ‘), Nin (Sansaloni 89′) i Aitor.

GOLEJADORS: 0-1 Min 75 Gaimundi.

ÀRBITRE: Mohamed Ouali, auxiliat a les bandes per Julio García i Jorge Fernández.

 

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

 

Los comentarios están cerrados.