Infantil CCE- CE Mercadal‏; Guanyant sota la pluja (2-1)

26 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Segona victĂČria consecutiva i victĂČria de prestigi de l’equip infantil en el seu difĂ­cil trobada del cap de setmana davant un CE Mercadal que ocupa la segona posiciĂł classificatĂČria empatat ara a punts amb el conjunt de Felipe i LluĂ­s.

VictĂČria basada en el treball col · lectiu, el saber jugar amb les inclemĂšncia meteorolĂČgiques i en l’empenta i creixement dels jugadors blaus. Calia saber jugar amb el camp xop, el temps en contra i el nivell del rival. Ho van aconseguir els nois que van entendre a la perfecciĂł el que volia el quadre tĂšcnic i el van portar a la prĂ ctica no sense un esforç titĂ nic que fet i fet els va fer mereixedors de la victĂČria.

Es van saber adaptar a les condicions del camp i van haver de buscar un futbol pràctic per evitar les pedres en el camí que es trobaven. La primera del partit va ser per als visitants que van aprofitar una errada en el rebuig per avançar-se al minut 6 per mediació de Seguí.

Els blaus arribaven amb perill, la manca d’encert manava en orris les cavalcades de Mateu i RaĂșl en atac perĂČ feia recular un equip visitant que amb comptagotes arribava a la meta d’Antonio.

BenjamĂ­n en el 29 posava les taules al marcador desprĂ©s de rematar una pilota morta dins l’àrea que batia a Juanino. Amb el 1-1 s’arribava al descans i deixava tot per decidir en el segon acte.

Tocava donar una mica mĂ©s per aconseguir els tres punts i bĂ© que ho van entendre els nois donant aquest plus que al final els servia per aconseguir la victĂČria. L’equip va estar contundent i atent quan avui el camp exigia atenciĂł mĂ xima per la mala circulaciĂł de la pilota.

Amb diferents arribades amb perill, no va ser fins al minut 69 quan Joan Sintes va aconseguir posar per davant al quadre local a 11 minuts del final. Va ser suficient, el treball i l’ordre defensiu va fer la resta en els Ășltims minuts. La victĂČria es quedava a Ses Canaletes, brau nois.

FITXA TÈCNICA

CCE SANT LLUÍS: Antonio, Alex (Lev 63 ‘), Joan Marc, Isma, Ricardo (Joan Sintes 68â€Č), Carlos, Quimi (VĂ­ctor 51 ‘), Joan (Oliver 57â€Č), BenjamĂ­n, RaĂșl i Mateu.

CE MERCADAL: Juanino, Castrelo (MartĂ­ 45 ‘), Riudavets, Yassine, Caballero (Trenado 49â€Č), Janer, SeguĂ­, Triay, PĂ©rez, Torres i Hurtado.

GOLEJADORS: 0-1 Min 6 SeguĂ­, 1-1 Min 29 BenjamĂ­n, 2-1 Min 69 Joan Sintes.

ÀRBITRE: Pau Carbonell Tudurí