Noticies CV.Soller

25 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Croniques de tots els equips des club

 

CADET FEM. : SUFRIDA VICTÒRIA PEL CONTRUCCIONS M. MORELL SOLLER

Dissabte dematÍ es va jugar aquest interessant partit entre dos dels equips que lluiten per aconseguir la segona plaça de la categoria i el partit va acabar amb una sufrida victĂČria sollerica per un ajustat 3-2, en un partit que va tenir moltes alternatives en el joc i molta emociĂł a la grada degut a l’ajustat del marcador.

 
La victĂČria va esser sollerica ja que va saber estar millor als moments finals del partit, perĂČ en el transcurs del partit l’equip visitants va esser millor que el nostre amb mes ambiciĂł i amb les coses mes clares damunt la pista, que feien que duguessin el control del joc en molts de moments del partit i les locals a base de jugades individuals es mantenien en el partit. Es evident que el nostre equip no passa per el seu millor moment de joc i es troba en un mal moment de confiança que les nostres nines i el seu entrenador hauran de treballar de cara aquests Ășltims quatre partits de la competiciĂł regular. Les nostres nines no tornaren a jugar fins el proper dia 16 de març al col·legi el Cide, esperant que tornin a trobar el seu joc que tans bons resultats lis ha dat.
  • JUVENIL FEMENI : CÒMODE VICTÒRIA DEL FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER
    Aquest passat dissabte es va jugar aquest partit de juvenils en el pavellĂł de Son Angelats que va acabar amb una clara victĂČria sollerica, ja que el nostre equip s’enfrontava a l’Ășltim classificat de la competiciĂł i de veritat que es va veure sa diferĂšncia entre el nostre equip i les visitants, degut a la millor qualitat tĂšcnica, tot i que les jugadores visitants varen posar entrega i lluita.
    El partit no va tenir molta historia i l’entrenador local va donar minuts a les jugadores menys habituals i aquestes varen respondre amb bona nota.
     
    En definitiva cĂČmode victĂČria sollerica a l’espera d’enfrontar-se la propera setmana al lĂ­der invicte de la categoria com es el Cide A, en un partit que es disputarĂ  el proper dissabte dia 2 a les 17 hores al pavellĂł Son Angelats.

    .

  • INFANTIL MASCULI : CÒMODA VICTÒRIA DELS GRANS
  • Els infantils A del CVS s’han imposat cĂČmodament als petits del B a Son Angelats malgrat ReynĂ©s deixĂ s a Jordi i Xisco a la banqueta (25-13, 25-19 i 25-13). Campillo ha presentat una variaciĂł tĂ ctica, posant a MartĂ­n i Josep de col·locadors, en part per a poder tenir una mica mĂ©s de força en els bloquejos sobre la xarxa.
     
    El joc més disputat ha estat el segon, on es mantengueren les tables en els primers compassos (7-7) perquÚ poc a poc els majors anassin agafant distància en el marcador. Millor els de Campillo en recepció i algunes errades en el remat dels de Reynés.
    Pel CV SĂłller A han jugat Josep, Miquel, Joan, Marc, Biel i Pep.
    Pel CV Sóller B, Martín, Josep, Terrón, Jaume, Marc, Jordi, Toni i Sacarés.

    .

  • CVS CADET MASC. : CADETS + INFANTILS NO TROBEN OPOSICIÓ AMB EL PÒRTOL
    Força i habilitat per sobre de la tĂšcnica han estat el que han duit al combinat de cadets i infantils de ReynĂ©s a la victĂČria cĂČmoda sobre els de PĂČrtol, els quals han presentat batalla i s’han mostrat bregadissos fins al final. Aquests tres nous sets guanyats obrin una mica mĂ©s de distĂ ncia amb el 2n classificat, el Fusteria Alzina ArtĂ , que ha perdut un joc front el Sant Josep.

    Dues coses a haver de destacar, el bon partit de Jordi i de Toni Campillo, arredonit aquest amb un increĂŻble punt final, i el fet que Felip hagi posat en pista a tots els jugadors que tenia en la banqueta, cosa que no fa mĂ©s que donar seguretat als qui juguen mĂ©s poc i afiança l’esperit de grup.
    El marcador (25-13, 25-19 i 25-13) mostra la superioritat vista sobre el parquet de Son Angelats, encara que el CV SĂłller ha arribat a jugar amb 5 infantils sobre la pista.
    Pel CV SĂłller han jugat Andy, DamiĂ , Toni, CĂ noves, LluĂ­s, i els infantils Xisco, Jordi, Josep, Miquel, LladĂł, Marc i Biel.


    .

  • CVS SOLLER TOURS : BRAVISSIMO NINES!!
    Pel CVS SĂłller Tours jugaren : Diana, Sara, Paula, Nena, Marga, Rebeca, Maria, Mar, Barbara Miquela i Blanca.
     
    Les nostres acabaren guanyant un partit que s’havia posat prĂ cticament impossible despres del 2-0 inicial, demostrant que la lliga esta totalment igualada i que fent molta feina s’aconsegueix que els detalls caiguin del nostre costat, desnivellant la balança final.
    El CIDE, cinquĂš de la classificaciĂł, jugĂ  amb molt criteri i fent molt de mal en atac a les nostres, sobretot per zona 4. El primer set fou igualat tot i que les palmesanes posaren el 24-21 en el marcador i nomĂ©s la pressiĂł final de les nostres en que disposĂ ren d’una bolla free per igualar a 24 va fer perillar un set que caiguĂ© del costat local.CVS

Comentarios cerrados