Sports de ca Nostra

Noticies CV.Soller

Croniques de tots els equips des club

 

CADET FEM. : SUFRIDA VICTÒRIA PEL CONTRUCCIONS M. MORELL SOLLER

Dissabte dematÍ es va jugar aquest interessant partit entre dos dels equips que lluiten per aconseguir la segona plaça de la categoria i el partit va acabar amb una sufrida victòria sollerica per un ajustat 3-2, en un partit que va tenir moltes alternatives en el joc i molta emoció a la grada degut a l’ajustat del marcador.

 
La victòria va esser sollerica ja que va saber estar millor als moments finals del partit, però en el transcurs del partit l’equip visitants va esser millor que el nostre amb mes ambició i amb les coses mes clares damunt la pista, que feien que duguessin el control del joc en molts de moments del partit i les locals a base de jugades individuals es mantenien en el partit. Es evident que el nostre equip no passa per el seu millor moment de joc i es troba en un mal moment de confiança que les nostres nines i el seu entrenador hauran de treballar de cara aquests últims quatre partits de la competició regular. Les nostres nines no tornaren a jugar fins el proper dia 16 de març al col·legi el Cide, esperant que tornin a trobar el seu joc que tans bons resultats lis ha dat.
 • JUVENIL FEMENI : CÒMODE VICTÒRIA DEL FUSTES CA’N VAQUER SÓLLER
  Aquest passat dissabte es va jugar aquest partit de juvenils en el pavelló de Son Angelats que va acabar amb una clara victòria sollerica, ja que el nostre equip s’enfrontava a l’últim classificat de la competició i de veritat que es va veure sa diferència entre el nostre equip i les visitants, degut a la millor qualitat tècnica, tot i que les jugadores visitants varen posar entrega i lluita.
  El partit no va tenir molta historia i l’entrenador local va donar minuts a les jugadores menys habituals i aquestes varen respondre amb bona nota.
   
  En definitiva còmode victòria sollerica a l’espera d’enfrontar-se la propera setmana al líder invicte de la categoria com es el Cide A, en un partit que es disputarà el proper dissabte dia 2 a les 17 hores al pavelló Son Angelats.

  .

 • INFANTIL MASCULI : CÒMODA VICTÒRIA DELS GRANS
 • Els infantils A del CVS s’han imposat còmodament als petits del B a Son Angelats malgrat Reynés deixàs a Jordi i Xisco a la banqueta (25-13, 25-19 i 25-13). Campillo ha presentat una variació tàctica, posant a Martín i Josep de col·locadors, en part per a poder tenir una mica més de força en els bloquejos sobre la xarxa.
   
  El joc més disputat ha estat el segon, on es mantengueren les tables en els primers compassos (7-7) perquè poc a poc els majors anassin agafant distància en el marcador. Millor els de Campillo en recepció i algunes errades en el remat dels de Reynés.
  Pel CV Sóller A han jugat Josep, Miquel, Joan, Marc, Biel i Pep.
  Pel CV Sóller B, Martín, Josep, Terrón, Jaume, Marc, Jordi, Toni i Sacarés.

  .

 • CVS CADET MASC. : CADETS + INFANTILS NO TROBEN OPOSICIÓ AMB EL PÒRTOL
  Força i habilitat per sobre de la tècnica han estat el que han duit al combinat de cadets i infantils de Reynés a la victòria còmoda sobre els de Pòrtol, els quals han presentat batalla i s’han mostrat bregadissos fins al final. Aquests tres nous sets guanyats obrin una mica més de distància amb el 2n classificat, el Fusteria Alzina Artà, que ha perdut un joc front el Sant Josep.

  Dues coses a haver de destacar, el bon partit de Jordi i de Toni Campillo, arredonit aquest amb un increïble punt final, i el fet que Felip hagi posat en pista a tots els jugadors que tenia en la banqueta, cosa que no fa més que donar seguretat als qui juguen més poc i afiança l’esperit de grup.
  El marcador (25-13, 25-19 i 25-13) mostra la superioritat vista sobre el parquet de Son Angelats, encara que el CV Sóller ha arribat a jugar amb 5 infantils sobre la pista.
  Pel CV Sóller han jugat Andy, Damià, Toni, Cànoves, Lluís, i els infantils Xisco, Jordi, Josep, Miquel, Lladó, Marc i Biel.


  .

 • CVS SOLLER TOURS : BRAVISSIMO NINES!!
  Pel CVS Sóller Tours jugaren : Diana, Sara, Paula, Nena, Marga, Rebeca, Maria, Mar, Barbara Miquela i Blanca.
   
  Les nostres acabaren guanyant un partit que s’havia posat pràcticament impossible despres del 2-0 inicial, demostrant que la lliga esta totalment igualada i que fent molta feina s’aconsegueix que els detalls caiguin del nostre costat, desnivellant la balança final.
  El CIDE, cinquè de la classificació, jugà amb molt criteri i fent molt de mal en atac a les nostres, sobretot per zona 4. El primer set fou igualat tot i que les palmesanes posaren el 24-21 en el marcador i només la pressió final de les nostres en que disposàren d’una bolla free per igualar a 24 va fer perillar un set que caigué del costat local.CVS

Los comentarios están cerrados.