Sports de ca Nostra

Fútbol Femenino Collerense-Rayo Vallecano (2-1) , Victòria del Collera davant un dels grans equips de la Primera Divisió Femenina

Aquest diumenge s’ha disputat el partit de la 22ena jornada de la màxima categoria del futbol femení al camp de Ca’n Caimari del Coll d’en Rebassa (Palma). L’equip local ha aconseguit una victòria merescuda davant les cinquenes de la lliga per dos gols a un. Els protagonistes del partit a més de les baixes temperatures d’aquest diumenge de febrer han estat el retorn de l’ex jugadora del Collera Patricia Mascaró. La qui va militar cinc temporades al club mallorquí aquest any juga al Rayo Vallecano, un equip que aspira a quedar entre els llocs més alts de la classificació i que també han permès a Patri Mascaró tenir uns objectius més alts, aquest any la mallorquina ha aconseguit entrar a les files de la selecció espanyola juntament amb l’altra mallorquina Melisa Nicolau.

En aquest partit especial pel retorn de la jugadora forjada al club palmesà s’ha viscut una primera part de domini pel conjunt local, el minut 14 ja s’han imposat amb un gol de Maitane. Tot i que les locals no han deixat que les de Vallecas poguessin crear perill a la seva porteria al minut 24 les madrilenyes han aconseguit empatar davant una errada defensiva, l’autora del gol ha sigut Pili per part del conjunt visitant. Les jugadores de la UE Collera han continuant tenint ocasions de gol però no els han sabut materialitzar. Ambdós equips se’n han anat als vestidors amb un empat a un gol.

La segona part l’equip de Vallecas ha volgut anar a pel partit però les locals no els hi ha posat gens fàcil i han demostrat que també volien guanyar. Aquesta segona part ha sigut més igualada però el gol marcat als primers minuts de la represa han fet que els 3 punts es quedassin a Mallorca. Ha estat al minut 46 quan Mariona ha xutat des de fora de l’àrea i ha aconseguit marcar el 2-1.

El Collera se’n porta 3 punts vitals per a aconseguir mantenir-se lluny dels llocs baixos de la taula de la classificació. Aquesta victòria deixa a les mallorquines amb 20 punts, si bé no aconsegueixen moure’s del lloc 14è de la taula, si que aconsegueixen empatar a punts amb el 13è classificat, el Sevilla. La propera jornada les jugadores de Joan Vicenç s’enfronten al Llanos Olivenza -penúltim a la taula. Aquest és un partit importantíssim per a les del Coll per a poder escapar-se de la zona baixa de la classificació.

Alineació local
Andrea, Anita, Rosita, Tania (Raquel, min.77), Mariona, Maitane, Pili Espadas, Vidal, Marga Fullana, Capo, Cora (Gabi, min.46) 

Alineació visitant
Alicia, Pilar (Jade min.57), Marta, Natalia, Saray, Jenni (Paloma min.77), Chini (Ju min.85), Burgos, Ale, Patri Mascaró, P.Gaudel.

Golejadores

  • 1-0 Maitane, min.14
  • 1-1 Pilar, min.24
  • 2-1 Mariona, min.46

Actuació arbitral
L’àrbitre del partit ha estat Raúl Martín García.

Incidències
El retorn de Patri Mascaró després de cinc temporades jugant al Coll d’en Rebassa. Aquest migdia la jugadora del Rayo Vallecano s’ha retrobat amb les seves ex companyes amb les quals es va formar com a jugadora de Primera Divisió.

EL XUT DIGITAL

Los comentarios están cerrados.