Sports de ca Nostra

C.D.Escolar; Cronica Regional Preferente y todos los resultados del club.

Molt de fred en el camp d’es Figueral. El públic assistent va gaudir d’un gran horabaixa de futbol, en què l’equip local va passar per damunt d’un Independent que en cap moment va justificar la seva bona situació a la taula classificatòria. L’Escolar va jugar un gran partit, potser el millor de la temporada. Molt segur i sobri en defensa, molt ordenat i lluitador al mig del camp i molt eficaç en atac.

El partit va començar molt bé ja que a la primera jugada de perill, al minut 5, Gayà fou tomat clarament dins l’àrea i l’àrbitre xiulà penal. El llançà el llorencí Rigo i va significar l’1-0. Al minut 20, Bernat es plantà sol davant el porter però Lara féu una gran aturada. Al minut 45, Bernat, aquesta vegada sí, s’escapà i va elevar l’esfèrica per damunt del porter visitant en la seva sortida i marcà el 2-0.

A la segona part, l’Escolar va arrasar el conjunt visitant. Tots prevèiem una reacció de l’equip del Camp Redó, però, tot al contrari, va ser l’equip gabellí el que va anular el gallet de la categoria. A destacar el jugador local Gayà, que va firmar un hat trick, en una segona part molt inspirada. Al minut 5 de la represa, combinació d’Edu, Bernat centra des de la dreta i gran rematada de Gayà (3-0). Al minut 53, jugada calcada però per l’altra banda, centra Isma i Gayà remata de cap (4-0). Al minut 56, una altra combinació Rigo, Edu i centrada de Bernat, des de la dreta, que rematà impecablement Gayà al fons de la porteria (5-0). Pim, pam, pum i faltaven 20 minuts per acabar el partit.

El resultat hagués pogut ser d’escàndol si Rigo, Sergio (2) i en Martínez haguessin materialitzat les seves ocasions.En els minuts finals, amb el resultat ben fermat, el mister local X. Varon va fer debutar els juvenils Martínez i Álex i va donar minuts al segon porter Pascual.

En definitiva, gran partit de l’Escolar, en què demostrà que pot i sap jugar a futbol quan es prenen els partits amb serietat. Als dos darrers diumenges s’han aconseguit sis puntets que ens fan ocupar l’equador de la taula (10è lloc).

El proper diumenge toca jugar a Marratxí, a l’incòmode camp del Sant Marçal.

Escolar: Peret, Iván, Ángel, Abdu, Marti, Fran, Rigo, Isma, Bernat, Gayà i Edu

Independent: J. Lara, Carmona, Jose Lara, Arazola, David, Hector, Moranta, Raul, Félix, Siquier i Castillo

Àrbitre: González Borreda, Forteza i Busquets. Molt bona actuació, fregant la perfecció.

Canvis
Escolar: entraren Sergio, Martinez, Álex i Pascual
Independent: entraren Tello, Domínguez, Adrián i Rosselló

JUVENIL
MARGALIDÀ, 3 – ESCOLAR, 1

FÈMINES
COLLERA, 6 – ESCOLAR,0

CADET
PALMA SON GOTLEU – ESCOLAR
(Ajornat)

INFANTIL A
PLA DE NA TESA, 4 – ESCOLAR, 2

INFANTIL B
AT. ESCOLAR, 2 – SOLEDAD AT., 3

ALEVÍ A
AT MANACOR A, 2 – ESCOLAR, 3

ALEVÍ B
AT ESCOLAR B, 8 – VALLDEMOSSA AT., 3

ALEVÍ C
ESPANYA, 1 – AT. ESCOLAR A, 2

BENJAMÍ A
ESCOLAR, 1 – ARTÀ A, 1

BENJAMÍ B
FELANITX, 1 – AT. ESCOLAR, 1

PREBENJAMÍ
SANTANYÍ, 2 – ESCOLAR, 3

web CD Escolar
informa Sportsdecanostra.com

Los comentarios están cerrados.