Benjamin 1º año CCE B -CE Mercadal (1-1) Repartiment de punts

25 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria:

Sant LLuis

Si difícil és jugar amb pluja, vent i fred per a un equip adult, pitjor és per a un grup de nens de 8 anys. Això va ser el que va influir per als dos equips que s’enfrontaven a la gèlida matí d’ahir dissabte en l’annex de Ses Caneletes. El CCE Sant Lluís B de Toyo i Migue rebia la visita d’un CE Mercadal que deixar bones sensacions i que va aconseguir esgarrapar un punt.

El partit marcat per les inclemències meteorològiques no va ser un dels millors partits de l’equip local. Molts errors en la passada, moltes pilotes dividits i molta entrega i casta per part del quadre blau. La trobada, fàcil de definir, va ser molt travat en tot moment encara que el punt d’honor dels dos equips va ser la nota predominant durant els 48 minuts de joc.

Es van avançar els visitants als 2 minuts per mediació de Pons però només 4 minuts després Javi posava la igualada al marcador que al final seria definitiva.

La segona part va ser un calc a la primera i dos conjunts posaven tota la carn a la graella que al final no servia més que per disputar una gran trobada per ambdues parts i se’n al “calent” vestuari que era on s’estava millor.

FITXA TÈCNICA:

CCE SANT LLUÍS B: Nil, Adrià, Javi, David, Pau, Josep, Luhay i Màxim. També van jugar: Albert, Arnau, Sergi, Miquel, Bonnin, Jaume i Raúl.

CE MERCADAL: Torres, Quintana, Moll, Febrer, Pons, Lluís, Said i Karim. També van jugar: Triay, Gómez, Marí i Coll.

GOLEJADORS: 0-1 Min 2 Pons, 1-1 Min 6 Javi.

ÀRBITRE: Julio García Herreros.

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Comentarios cerrados