Sports de ca Nostra

Prèvia de la jornada 23-24 febrer dels equips del CV Pòrtol

Una setmana més tenim full de partits dels equips que defensen l’escut del CV Pòrtol, els quals comentarem breument categoria per categoria:

Podes i Tales 1ª balear masculina: Després d’emportar-se’n la lliga regular els nostres al·lots ja estan preparant a tope el play off que comença el proper dissabte a la pista de Na Caragol d’Artà a les 20:00 h. En els dos partits anteriors els portalans aconseguiren guanyar als artanencs fent rotacions a l’equip titular, podent participar tots els components de la plantilla. L’equip és conscient que s’han d’oblidar els resultats anteriors i sortir a la pista a donar-ho tot i a sumar els primers 3 punts.

Limpiezas Candor 1ª balear femenina: Les sèniors tenen un difícil enfrontament a Blanquerna el proper diumenge a les 12:00. Reben la visita de l’Esporles, equip que ocupa actualment la tercera posició. Una victòria atracaria a les nostres un poquet més aprop dels llocs capdavanters de la competició, objectiu marcat a principi de temporada i que encara és una realitat. L’equip no ha tingut sort amb les lesions i aquesta setmana, per desgràcia, no ha estat una excepció.

Construcciones M. Vaquer 2ª balear masculina: Els al·lots de 2ª divisió estan passant una ratxa positiva de joc i resultats remuntant dues posicions a la tabla classificatòria. El partit d’aquesta jornada (dissabte a les 19:00 en el poliesportiu de Son Angelats) no afecta per la classificació final perquè s’enfronten als juvenils de Sóller però si per seguir rodant i millorar el joc i les sensacions competitives.

2ª balear femenina: La setmana passada s’endugueren la victòria de la pista de Son Ferrer per 1-3 i segueixen colíders amb el Pollença. Els canvis tàctics proposats per l’entrenador sorgiren efecte i milloraren el percentatge de canvi de servei en unes rotacions que ens costava una mica fer-lo efectiu. Aquesta jornada reben a Blanquerna, el dissabte a les 16:00 h., a l’Artà. Equip que regenta la sisena posició amb 13 punts. A priori l’equip marratxiner és favorit però aquest paper s’ha de demostrar dins la pista i ben segur que les nostres nines sortiran a per totes des del primer punt.

Podes i Tales juvenil masculí: Els júniors tenen un important enfrontament contra els juvenils de Sant Josep Obrer el proper diumenge, a les 10:30, en el pavelló Germans Escales. L’equip encara no està classificat matemàticament pel Campionat de Balears, el qual dóna accés al Campionat d’Espanya (objectiu de l’equip per aquesta temporada). El Sant Josep és un equip format per molts de jugadors que han estat els darrers anys vestint la camiseta del CV Pòrtol per lo que serà un partit de cares conegudes. En el partit d’anada els portolans guanyaren amb relativa comoditat per 3-0 cosa que no ha de fer que els jugadors surtin a la pista confiats en la victòria.

Carns i delícies Ca’n Pep juvenil femení: La derrota de la setmana passada davant un rival que està per davall en la tabla classificatòria va ser un toc d’atenció per les nines i l’staff tècnic i aquesta setmana han treballat de valent per tal de preparar de la millor manera possible la visita a Montesión el proper dissabte a les 12:45 h. De les errades s’aprèn i aquesta ha estat la reflexió que ha tret el jove equip i hi posaran remei quan la pilota es posi en joc d’aquí poc manco de tres dies.

Es Taller Nàutic cadet masculí: L’equip es desplaça a Sóller per enfrontar-se el proper dissabte, a les 12:00, en el pavelló de Son Angelats als líders de la competició. Un equip molt experimentat amb jugadors de molta qualitat seran els rivals dels nostres petits. Els nostre és una plantilla en plena formació i que combina jugadors infantils i cadets estan fent feina de valent per tal de millorar les diferents fases del joc i polint la tècnica i tàctica individual i col·lectiva.

Escoleta municipal benjamí i aleví: Als més petits de la casa els hi toca gaudir el dissabte d’una diada de germanor amb les escoletes de Santa Magdalena Sofía i Bunyola. L’activitat està pensada perquè els nins i nines s’ho passin d’allò més bé jugant a volei. Ningú queda ni primer ni darrer perquè el sistema és que tots juguin el mateix número de partits essent quedant el resultat dels mateixos anecdòtics. A la diada l’equip juvenil muntarà una paradeta amb coques dolces i salades a preus simbòlics per començar a recaptar doblers per un possible viatge al Campionat d’Espanya. El club es farà càrrec de la beguda, gratuïta pels nins i nines que estiguin participant a la diada.

Molta sort a tots els nostres equips en els seus respectius enfrontaments i desitgem per davant de tot que gaudeixin de jugar a volei!!!

Los comentarios están cerrados.