Sports de ca Nostra

Agraïment del club voleibol Ciutadella als patrocinadors

Des del Club Voleibol Ciutadella volem fer públic el nostre agraïment a totes les empreses privades que d’una manera o una altra ens donen suport durant aquesta temporada.

Amb la situació econòmica actual sabem que el més fàcil seria deixar d’estalonar als clubs esportius, per aquest motiu, volem fer públic el nostre més sincer agraïment.

Volem començar per en Valeriano Allès Canet, empresari ciutadellenc que és el nostre patrocinador principal des de fa uns anys a través de l’empresa VALERIANO ALLÈS CANET S.L. Gràcies principalment a ell hem pogut gaudir a Ciutadella del gran espectacle del volei d’alt nivell.

L’agència de viatges menorquina VIATGES MAGON també col·labora amb el club, és la nostra agència de viatges oficial i organitza els viatges dels equips i aficionats des de fa uns quants anys. A les seves oficines trobareu les millors ofertes de viatge amb un tracte personalitzat. (www.viatgesmagon.com).

VACANCES MENORCA S.L., és una empresa turística menorquina que explota tres establiments hotelers a l’entorn de la platja de sa Caleta, és una empresa compromesa amb temes socials i ambientals i aquest any dóna suport al club per primera vegada. (www.vmenorca.es).

Un altre dels patrocinadors és la Cooperativa Insular Ganadera COINGA, que, amb més de 300 socis, és coneguda arreu del món pel formatge amb denominació d’origen Mahon-Menorca. (www.coinga.com).

MENORKINAS és una empresa de Ciutadella dedicada a la fabricació i venda de les tradicionals avarques menorquines tant a nivell nacional com internacional. (www.menorkinas.com).

Aquests són els nostres principals patrocinadors, però també hi ha altres empreses que en major o menor mesura, però totes importants, també col·laboren amb el Club Voleibol Ciutadella.

Són Bezoya, Mahou, Multiopticas, Nurabus, De Vidre Rètols, Idees Menorquines de Publicitat, Prisma, Tandrisa, Llibreria Pau, SerproSport, Construtot, Optica Florit, Autos Magon Toyota, Connexió 220, Cristadela, Supermercats SPAR, Antonio Gomila S.A., La Caixa, Sa Nostra, Nuracar, Vinum, Curtidos Taltavull, ARS Fisioteràpia, ActivaSportClick, Restaurant Es Passeig, Restaurant Don Giacomo, Bar Imperi, Perruqueria Lo21, Fusteria Moll, Menorcasoftware, Cavalls Son Àngel, Dènix, Miquel Huguet Pons mestre d’aixa, Tramuntana rentacar, Ingeni Medi Ambient, Aquarock, Acústic Menorca, Supersonik, Astilleros Llompart, Hotel Alfons III, Coll centre de moda, Saniec, Forn de Can Bep i Ananda Yoga.

A ells també moltes gràcies per ajudar-nos a seguir endavant

Bep Llorens

Club Voleibol Ciutadella (Menorca)

Los comentarios están cerrados.