Sports de ca Nostra

Cadete-B C.D.Cide; !!! Anims Chato!!!

Els companys , equip tècnic , i pares de l’Estudiantes de Cadets 1º B donaren ànims a Carlos Huertas, “Chato” abans del partit jugat el 16 de febrer. Actualment és la segona temporada que juga al Cide, la mala sort ha fet que hagi concatenat una sèrie de lesions que farà difícil la seva col•laboració aquesta temporada a l’equip estudiantil .

Aquesta setmana es tindran les proves mèdiques que determinaran l’abast de les lesions del genoll esquer. Una vegada minvi la inflamació provocada pel líquid del genoll es sabrà les lesions exactes del menisc i creuat anterior.
El més important és la bona recuperació del genoll de “Chato”, per això serà necessari que s’agafi el temps necessari .
Et desitgem molta sort i que tenguis una bona recuperació. Ànims “Chato”.

Los comentarios están cerrados.