Sports de ca Nostra

Important victòria a la pista de C.V. Son Ferrer de s’equip de 2ª femení del C.V.Portol (25-22, 22-25, 18-25 i 16-25 )

Portol 2ª Balear Femenino

Portol 2ª Balear Femenino

Bon partit realitzat per s’equip portolà al pavelló poliesportiu de Son Ferrer, que el deixa a una passa d’assegurar sa segona plaça a sa lliga i començar a tenir com únic objectiu disputar-li es títol al C.V. Pollença en els tres propers partits que mos manquen per finalitzar la competició regular. Dissabte horabaixa es visqué un emocionant i igualat partit que finalment caigué des costat marratxiner gràcies a s’esperit de lluita i bon fer de ses jugadores amb bon joc i moltíssimes accions positives del dos equips. Es resultat de 1-3 amb parcials de 25-22, 22-25, 18-25 i 16-25 indica que de mica en mica el Pòrtol anà prenguent sa mida des joc local per acabar emportant-se els tres punts disputats.

Amb un C.V. Son Ferrer sense absències, tot i tenir alguna jugadora tocada físicament, el primer set fou dominat al marcador per s’equip visitant, fins als darrers instants des mateix on el Son Ferrer aprofitá una devallada a sa concentració de ses jugadores portolanes per prendre-lis una victoria parcial que possiblement era merescuda.

Sense perdre els ànims ni la cara a un Son Ferrer que demostrava la contundència del seus remats en contades ocasions gràcies a sa bona selección i encert des servei visitant, s’aconseguí capgirar es resultat a sa segona mànega i igualar es partit a 1.

Conscients de s’importància de guanyar el següent set, ambdós entrenadors disposaren els seus millors recursos a sa pista per emportar-se el set, que amb molta lluita i emoció caigué de part portolana amb una mica més de comoditat que a ses dues anteriors mànegues.

En es tercer set, sabent que no es podia donar opció a ses rivals a entrar de nou al partit, ses jugadores de s’equip de Marratxi apretàren de valent desde s’inici amb es servei que no pogué controlar sa recepció local i s’aconseguí una gran i cómoda avantatge que serví per emportar-se un definitiu quart set per 16-25 i amb ell es partit.

Aquesta semana mos visitarà el C.V. Artà que tant difícils posà ses coses a sa seva pista, per continuar presionant al C.V. Pollença de cara al campionat de lliga. No falteu a les 16:00 al poliesportiu de Blanquerna.

Los comentarios están cerrados.