Cadetes; CCE SANT LLUIS-DOSA CF (0-3) Massa contratemps

18 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria:

És l’equip Cadet un grup que dĂłna tot de si perĂČ que es troba cada vegada amb mĂ©s handicaps que els impedeix demostrar l’equip que realment Ă©s. Plantilla curta reforçada amb 6 infantils, amb un jugador actuant de porter des de l’inici de temporada, lesions
 difĂ­cil poder competir aixĂ­, encara que la seva fortalesa mental els porta a donar molt mĂ©s del que els resultats diuen.

La trobada d’ahir davant el Dosa CF Ă©s una mostra mĂ©s de tot aixĂČ. Bon partit, bona col · locaciĂł, predisposiciĂł des de l’inici a jugar la pilota amb sentit, Fran realitzant tasques de porter accidental a un nivell molt alt perĂČ al final derrota per 0-3.

Els visitants es van anar al descans amb un contundent marcador de 0-3 en 15 minuts d’encert que van deixar sense poder de reacciĂł al quadre d’Adriano encara que ho van intentar. En diferents accions aĂŻllades, Coll, Piedrabuena i de nou Coll van posar la diferĂšncia en l’electrĂČnic.

La segona part va ser idĂšntica que la primera, els blaus dominant el ritme del partit i els visitants acostant de manera esporĂ dica perĂČ amb perill a la porteria de Fran. Van tenir opcions els locals de retallar distĂ ncies, Busu de falta va poder posar una mica de suspens a la trobada encara que el seu llançament de falta va marxar fora i Morente poc desprĂ©s comandament la pilota als nĂșvols en una rematada des Ă rea petita desprĂ©s d’un excel · lent centre d’Oscar des de la dreta.

En general, bon partit del CCE. Els que van sortir d’inici van fer una tasca encomiable i els jugadors que van entrar amb el partit ja començat no van baixar el nivell de l’equip en cap moment demostrant que qualsevol pot ser partícip dels ùxits d’aquest grup.

FITXA TÈCNICA

CCE SANT LLUIS: Fran, Àlex (Isma 55 ‘), AdriĂ , Busu (DamiĂĄn 62â€Č), Quimi, Pau (Sergi 65 ‘), Jordi, Oscar, RaĂșl (David 40â€Č), Eric (Guiem 40 ‘) i Xavi Olives.

DOSA CF: PĂ©rez (Soler 62 ’), Villalonga, Florit (Jaume 50â€Č), RodrĂ­guez, Pons, Piedrabuena (Hurtado 53 ‘), Zornoza, Coll Zula, Coll Muñoz (Aguado 50â€Č), SeguĂ­ (Pons 55 ‘) i Salord.

GOLEJADORS: 0-1 Min 22 Coll, 0-2 min.38 Piedrabuena, 0-3 Min 40 Coll.

ÀRBITRE: Antonio Gómez Varó