Sports de ca Nostra

C.E. FERRERIES; PARTITS FUTBOL BASE CAP DE SETMANA.

FERRERIES

FERRERIES

JUVENIL. DISSABTE A LES 16.30 H.
3ªJORNADA. CE FERRERIES – CCE SANT LLUÍS.
Es repren la competició aquest dissabte, i l’equip juvenil jugara contra el Sant Lluís un equip que ha començat empatant els 2 partits, davant tindrém un equip ordenat i combatiu que esta en plena progressió, en el darrer partit va ser capaç de frenar el principal candidat Menorca, els nostres jugadors amb la ilusió de cada partit intentarán fer un partit serio i treure algun punt, ja que treballant be com el partit del Penya tindrém opcions.

CADET. DISSABTE A LES 16.30 H.
19ªJORNADA. AT VILLACARLOS – CE FERRERIES.
L’equip cadet que esta completant una bona temporada i mostrant una bona regularitat, tindra una dificil sortida en el camp del Villacarlos segon classificat, per lo que aniran a per la victoria per seguir aspirant al campionat, en el partit de la primera volta ja vam poder comprobar que es un equip de qualitat i fort fisicament, amb tranquilitat i ordre intentarém seguir amb la bona dinamica i dificultar el maxim, amb la intenció de treure algun punt.

INFANTIL A. DISSABTE A LES 11.00 H.
6ªJORNADA. CE FERRERIES – UD MAHÓN.
Interessant partit el que ens espera aquest dissabte, en la categoria infantil 99, ens visitara la Unió, segon classificat amb 11 punts un més que nosaltres, l’equip maonés esta en ratxa i no ha perdut cap partit, per nosaltres sera una bona prova per medir-nos a un bon rival que ens esperara ordenat per trenar alguna contra, els nostres jugadors tenen ganes de poder seguir oferint el bon joc i regularitat, haurém d’estar atents i fer un gran desgast fisic.

INFANTIL B. DIUMENGE A LES 9.45 H.
6ªJORNADA. PENYA CIUTADELLA -CE FERRERIES.
L’equip infantil b jugará en el camp del Penya Ciutadella, sisé classificat amb 6 punts, ens espera un partit obert en que tindrem opcions de poder treure algun punt, el més important sera poder fer un partit serio i aprofitar les nostres opcions en atac, la victoria en el darrer partit ha donat confiança a l’equip, no sera fácil ja que davant el Penya es un equip semblant a nosaltres.

ALEVI A. DIUMENGE A LES 12.15 H.
2ªJORNADA. UD SEISLAN – CE FERRERIES.
Els alevins A que entrena en Fredo jugaran a Maó contra el Seislan, un dels millors equips del grup que encara no s’ha estrenat a la lliga ja que van descansar en la primera jornda, sera un partit intens que ens obligara a estar atents durant tot el partit, peró jugant com ho venim fent podrém plantar cara i segur podrém veure un partit obert.

ALEVI B. DISSABTE A LES 10.30 H.
2ªJORNADA. CE FERRERIES – UE SAMI AT.
L’equip aleví b jugara el primer partit de lliga a casa, el rival sera el Sami At que va perdre en el primer partit, per lo que vindran amb ganes de corretgir els errors i no ens ho posaran fácil, els nostres jugadors intentaran seguir amb el bon joc que vam oferir el primer partit, tindrém que fer un partit complert i jugar amb tranquilitat per esperar la nostre ocasió, el més important es seguir progressant en aquesta competició de lliga.

BENJAMÍ. DISSABTE A LES 10.00 H.
2ªJORNADA. SPORTING ILLA MENORCA – CE FERRERIES.
L’equip benjamí jugara en el camp de l’Sporting, equip que va conseguir empatar a 5 gols en el camp del Penya un dels principals candidats, nosaltres anirém amb la ilusió de seguir aprenent i jugar com millor ho sabem fer, posant les coses dificils a un bon equip com sera l’Sporting dins el seu camp, ja que en aquesta lliga cada rival sera una bona prova per seguir evolucionant i jugar de manera ordenada.

Los comentarios están cerrados.