Sports de ca Nostra

C.V.Soller ; Cadet Femeni-B, Progresa Adecuadament

El cadet-B femení del CVS segueix amb el seu any d’aprenentatge mostrant ja clars signes de qualitat en alguna de les seves noves jugadores, que juntament amb algunes ja una mica més veteranes i amb l’ajuda d’alguna col · locadora infantil, van donant guerra a la lliga de plata.
Aquesta setmana tocava jugar contra el CV Montesión, el líder invicte de la lliga, un partit que a priori semblava molt més difícil del que en realitat es va veure sobre el terreny de joc, que encara que es va perdre per 1 a 3 sets la realitat va dir que qualsevol dels dos equips va poder guanyar.
El primer set es decantop a fabor de les visitants or un clar 14-25, on les nuetras no van tenir oportunitat, però bé, van començar el segon amb ganes i hi van portar el marcador per davant fins el 15 a 15, però després una sèrie d’errors no forçats van fer que les del Montesión agafessin aire i també el van guanyar per 17 a 25.
Així doncs, el tercer set va començar amb una mica de ràbia per la impotència d’haver perdut el segon, i jugant com saben avasallaron a les líders i les van deixar en evidència guanyant per 25 a 17, el set on més diferència en qualitat de joc es va veure .
Però va arribar el quart, en el qual els nervis i la possibilitat real de guanyar els passo factura i fruit de nervis i por a guanyar terme per decantar el electrònic a favor de les líders per 17 a 25.
En fi, bon partit que hauria servir `perquè s’adonin que estan en el bon camí i que han de seguir així, progressant adecuadament

Los comentarios están cerrados.