Sports de ca Nostra

C.V.Portol; Ses nines de Segona Divisió insular guanyen al Vilafranca B

En un emocionant i disputat partit el passat divendres, ses jugadores portolanes aconseguiren una nova victòria sobre el conjunt vilafranquer per tres sets a un, amb marcador final de 25-27, 27-25, 25-13 i 25-22.

El partit començà com de costum, amb dubtes i errades inocents de l’equip local que donaren certa ventaja a ses visitants, que defensaven molt be a darrera i no donaven cap pilota per perduda, mentre que s’equip local patia per anar retallant s’avantatge concedida. Tot i això, gràcies a s’encert amb el servei i una bona serie d’atacs, s’aconseguí arribar cap al final de set amb un parell de punts de distancia, que amb es bon fer de la defensa visitant no foren suficients per assegurar sa primera mànega i cedir-la per un apretat 25-27.

El segon set començà igualat i amb la mateixa tònica de s’anterior, tot i que de mica en mica els errors locals eren menors, sa defensa més fina, s’atac trobava forat en sa defensa visitant que deixava alguna encletxa que s’aprofitava per anar sumant punts. Tot i això, tocava patir de nou un final de set emocionant que aquest cop caigué de banda local per 27-25.

El tercer set, amb la tensió al màxim, que fins i tot fer cometre errades als dos entrenadors en les rotacions inicials, sa cosa començà diferent. Una molt bona sèrie de serveis de s’equip de Marratxí, reforçada amb bones passades de la defensa cap a la col’locadora i precisos atacs, donà molta confiança a s’equip que comandà amb comoditat tot el set i amb molta avantatge inclús pogué fer canvis per donar minuts a alguna jugadora en vies de recuperació. El 25-13 final dona bona mostra de sa superioritat local.

A sa quarta mànega s’equip portolà sortí decidit a no deixar-se sorprendre, però sa defensa vilafranquera no estava disposada a ser víctima fàcil i permetre una vistòria sense patiment de ses locals, que amb bons atacs i bastanta precisió de sa defensa, dominava amb s’atac però sense assolir una clara avantatge en es marcador. Així s’arribà al final de set amb una petita avantatge que mantingué s’emoció fins al 25-22 final, que permet a ses portolanes seguir s’estel de s’equip de Pollença que guanyà 3-0 al Son Ferrer, proper rival de s’equip de Marratxi, el pròxim dissabte a les 20:00 hores al poliesportiu de Son Ferrer.

Los comentarios están cerrados.