Sports de ca Nostra

Miguel Bestard Presidente de la FFIB ganador del Cornelius Atticus 2012

Javier Lorente y Miguel Bestard Miquel Bestard ha estat elegit «Premi Cornelius Atticus 2012», un guardó que premia tota la seva trajectòria esportiva i que li serà entregat pel president José Ramón Bauzá
Es tracta de la màxima distinció esportiva que atorga cada any el Govern Balear.

El Jurat del Premi ha estat composat per representants d’institucions esportives i mitjans de comunicació i l’ha presidit el conseller de Turisme i Esports, Carlos Delgado, que durà la decisió al Consell de Govern.

Miquel Bestard, actual president de la Federació de Futbol de les Illes Balears, ha estat futbolista, entrenador i president del Comitè d’Entrenadors de la FFIB, i ha dedicat gran part de la seva vida a la promoció del futbol en general i del futbol base en particular. Com a entrenador va ser Campió d’Espanya amb la Selecció de les Illes Balears Aleví, i també posteriorment amb la Selecció Juvenil; Subcampió d’Espanya amb la selecció Cadet i Medalla d’Or a la Universiada de Palma com a segon entrenador de la Selecció Espanyola, entre altres distincions.

Los comentarios están cerrados.