Sports de ca Nostra

CV PORTOL 3-1 CVS SOLLER TOURS (25-22/25-17/21-25/25-17)

Pel CVS Sóller Tours jugaren : Diana, Sara, Paula, Nena, Rebeca, Maria, Mar, Barbara i Blanca.

 
La nombrosa i sorollosa expedició sollerica abandonà Blanquerna decebuda per la derrota, amb la sensació d’haver pogut obtenir major recompensa a la feina feta.
Com cada setmana, els nostres prepararen el partit com a una final i jugaren de tu a tu a un Pòrtol que tot i les baixes, treballà molt en defensa obligant a les solleriques a arriscar en cada atac per acabar el punt.
La tornada de na Maria, despres de tres setmanes aturada per una lesió a l’esquena, era una gran noticia que feia ser optimistes als nostres.

 

El primer set es va mantenir igualat fins el 22-22. Els dos equips, amb moltes precaucions defensives, intentaven treure el màxim profit del servei i cap dels dos aconseguia atacar amb avantatge. El punt a punt, no donava pistes de com podia acabar el set donada l’igualtat màxima durant tot el parcial. Finalment, les locals, amb el servei, tregueren profit d’un seguit d’errades en la recepció sollerica per endur-se’n el set.

Segon parcial cap avall de les nostres que, tocades per la pèrdua del primer set, perderen precisió en el servei i la recepció i no es pogueren acostar en cap moment a les locals.
 
En el tercer parcial, les sensacions es capgiraren totalment, les del Sóller Tours jugaren tot el set a un ritme altissim, precises en servei i conr¡tundents en atac. Nomes al final l’avantatge es redui fins al definitiu 21-25 quant les locals no tenien gairebé cap opció de remuntar el parcial. I amb bonissimes sensacions s’acabà el set i s’afrontà el cuart parcial amb l’intenció de mantenir el ritme i forçar un nou tie break.
Però de cop, la tenssió desaparegué i les imprecisions es convertiren en la tònica habitual en el joc solleric. La recepció no funcionà, les opcions en atac es complicaren i gairebé en totes les accions es cometien errades impròpies de les nostres. Les locals jugaren bastant còmodes aquest darrer set donada la clara avantatge aconseguida des del principi i nomes al final, amb tot perdut, les nostres tornaren a mostrar les dents i a puntuar amb claredat d’idees i contundència.
 
Ara ja toca pensar en el proper partit davant el Cor Pitius, el proper dissabte a les 16:00 h a Son Angelats en que s’haurà de tornar a mostrar un bon nivell e intenssitat per a doblegar les Eivissenques. Anims!!
 
Tots els membres de l’equip Sénior volen agraïr als familiars i amics que es desplaçaren a Pòrtol, l’ànim donat en tot moment durant el partit. Es una passada sentir-te recoltzat i amb tanta gent empenyent-te. La propera setmana tornarem a intentar-ho i segur que vos ho podrem dedicar… vos esperam!..C.V. SOLLER

Los comentarios están cerrados.