Sports de ca Nostra

Cadetes ; Bunyola -C.V. Portol (25-12/25-14/25-12.)

L’equip cadet masculí sofrí una clara derrota, 3-0 amb uns parcials 25-12/25-14/25-12.

Dissabte dematí arribarem al pavelló de Bunyola conscients de que ens esperava un partit difícil.

El sorteig entre capitans donà servei per l’equip de Bunyola, així dons arrancava el set amb el que fou la nostra perdició, la recepció. Un bon servei per part del Bunyola i un mal dia en recepció per part de l’equip portolà no donà cap opció al nostre equip i el primer set acabava aviat amb un 25-14.

Tant el segon set com el tercer seguiren amb mateixa dinàmica del primer, als nins d’Es Taller Nàutic lis costava molt rebre i construir jugades decents per poder fer un bon atac. Les molèsties a la mà d’un dels receptors, petit “susto” amb el turmell del nostre oposat, més d’un jugador no massa fi per constipat, junt al bon servei del rival i el mal dia dels nostres en recepció posaren les coses massa fàcils al CV Bunyola que sense llevar-lis cap mèrit feren un partit molt serio.

Seguirem fent feina per millorar aquests aspectes que ens fan patir en competició. Gràcies un cop més al públic present per venir a animar als nostres.

Pròxim partit: Es Taller Nàutic CV Pòrtol – Fusteria Alzina Artà, 12:00 al pavelló de Blanquerna.

Los comentarios están cerrados.