Sports de ca Nostra

VOLEY; CONTRUCCIONS M. MORELL -LA SALLE PONT D’INCA ( 25-13 / 25-20 / 25-16)

L’equip de Construccions Miquel Morell Sóller va aconseguir una nova victòria davant el conjunt de La Salle Pont d’Inca per un clar 3-0, en un partit que dominà el conjunt solleric en tot moment demostrant que ha tornat a trobar el seu joc.

 
El primer set va començar molt igualat amb mínimes diferencies en el marcador per a cada equip, però de mica en mica es va anar decantant el marcador cap a l’equip local arribant a guanyar aquest primer set amb claredat per 25-13.
El segon set el domini va esser de l’equip visitant, dominant el joc i el marcador fins arribar a posar-se un 14-19 a favor, però les jugadores locals no se volien deixar sorprendre e intensificaren la seva defensa i afegit a un parell d’errors de les jugadores visitants, el set va caure per l’equip solleric. El tercer set no va tenir història ja que des d’un principi les locals dominaren el joc i el marcador i les visitants baixaren la guardià i el partit va acabar amb aquesta clara victòria local.
En definitiva partit seriós de les nostres nines davant un conjunt que es millor del que va demostrar al pavelló de Son Angelats. Les nostres nines visitaran el proper dissabte al millor equip de la categoria, que es el Bunyola, a partit de les 11:00 h del mati, esperant poder presenciar un bon partit de voleibol.
C.V.SOLLER

Los comentarios están cerrados.