Sports de ca Nostra

Voleibol; Sóller Tours perd dins Pòrtol en un partit molt igualat

Com cada setmana les solleriques prepararen el partit com a una final i jugaren de tu a tu a un Pòrtol que tot i les baixes, treballà molt en defensa obligant a les solleriques a arriscar en cada atac per acabar el punt. Finalment les locals s’endugueren la victòria en un xoc mes igualat del que reflecteix el marcador final, 3-1.

El primer set es va mantenir igualat fins el 22-22. Els dos equips, amb moltes precaucions defensives, intentaven treure el màxim profit del servei i cap dels dos aconseguia atacar amb avantatge. El punt a punt no donava pistes de com podia acabar el set donada la igualtat màxima durant tot el parcial. Finalment, les locals, amb el servei tregueren profit d’un seguit d’errades en la recepció sollerica per endur-se’n el set.

Segon parcial cap avall de les de la Vall que, tocades per la pèrdua del primer set, perderen precisió en el servei i la recepció i no es pogueren acostar en cap moment a les locals.

En el tercer parcial, les sensacions es capgiraren totalment, les del Sóller Tours jugaren tot el set a un ritme altíssim, precises en servei i contundents en atac. I amb boníssimes sensacions s’acabà el set i s’afrontà el quart parcial amb la intenció de mantenir el ritme i forçar un nou tie break. Però de cop, la tensió desaparegué i les imprecisions es convertiren en la tònica habitual en el joc solleric.

Les locals jugaren bastant còmodes aquest darrer set donada la clara avantatge aconseguida des del principi i només al final, amb tot perdut, les solleriques tornaren a mostrar les dents i a puntuar amb claretat d’idees i contundència. (Veudesoller)

Los comentarios están cerrados.