Sports de ca Nostra

C.V.Soller Infantil Femeni A: Han Trencat la Taula de Tants Cops

Emocionant e intens el partit oferit el passat divendres al pavelló de Son Angelats entre les Infantils-A del CVS i les fins ara invictes Infantils-A del Montesión.
El resultat final va ser de 3 a 1 sets a favor de les locals, un resultat just pel que es va veure sobre el camp de joc, on les solleriques varen demostrar que el resultat negatiu del partit d’anada va ser a resultes d’una mala gestió durant el partit per part del seu estrenador, Pep Tugores, que aquesta vegada no va voler donar cap oportunitat a l’equip local.
El partit va ser bonic, intens i poc corrent en equips d’aquesta categoria, demostrant que són amb diferència els dos millors d’aquesta lliga, donant millor volei les locals però més seguretat i menys errors les visitants, cosa que sens dubte va mantenir els parcials més o menys semblants, però que limita també les possibilitats en el joc, ja que, el que menys potenciat té l’equip és el que més es necessita en els campionats, un atac poderós.

Victòria merescuda per les locals, donant un altre cop damunt la taula. Pas endavant per a les aspiracions de l’equip per classificar-se pel campionat de Balears. A seguir així i a seguir gaudint i fent gaudir d’aquest esport.

Los comentarios están cerrados.