Sports de ca Nostra

CVS SOLLER TOURS 3-2 CJ PETRA amb parcials 25-21/17-25/22-25/25-11/15-6

Pel CVS jugaren : Diana, Sara, Paula, Nena, Antonia, Marga, Rebeca, Mar, Barbara i Miquela.
 
L’objectiu de guanyar es complí nomes parcialment perque l’intenció era, sense cap dubte, sumar els tres punts. Pero despres de veure el desenvolupament del partit, els dos punts son molt bons per a seguir mirant per amunt.
 
El partit començà tal com s’esperava i el primer set, tot i no esser brillant, es guanyà mes per demèrit visitant que pel joc de les solleriques. Les de Petra, jugaren molt ordenades en defensa provocant que cada punt s’allargues en l’intercanvi de cops. I en el primer parcial, l’intercanvi va caure del costat local.

Però en els dos següents sets, es capgiraren les sensacions i les visitants, a mes de defensar molt i be, aconseguien atacar majoritàriament amb la seva millor atacant, que creà molts problemes al bloqueig i la defensa solleriques. A mida que els sets avançaven amb l’avantatge de les visitants, les nostres es sumien en la frustració de veure que la feina que es feia no donava resultats.
 
La desfeta s’estava consumant quant caigué l’1-2 al marcador davant l’incredulitat del nombros públic assistent.
 
Però llavors passà el que pareixia impossible. Pep Campillo des de la banqueta local suggerí desgastar continuament, l’atacant visitant que tants maldecaps havia donat, i l’entrenador local traslladà a les seves l’ordre de carregar tot el joc damunt la jugadora visitant. I les solleriques ho executaren a la perfecció. Poquissimes errades en servei varen anar minant la confiança de les visitants que fallaren en recepció i veient que la diferència en el marcador es feia gran caigueren en imprecisions continues que no els donà cap opció. Les del Sóller Tours féren una feinada en defensa i deixaren de fallar atacs, aixecaren les fintes i tant na Diana com na Nena féren una feinada desde zona 6 perque no caigués cap atac a les línees. Amb l’avantatge del marcador guanyaren la confiança necessària per afrontar el cinquè set amb la mateix inèrcia i ja no deixaren reaccionar les de Petra.
 
Evidentment, el 3-2 final no era el resultat esperat abans del partit, però els dos punts i la segona victòria dels tres partits disputats a la segona volta no han de passar desapercebuts pels nostres que estan mostrant un nivell molt superior al de la primera volta tot i les lesions i absències de les darreres setmanes.
 
La propera setmana les solleriques visiten el CV Pòrtol en una nova oportunitat de gaudir d’un gran partit de volei. Nines!!.. a disfrutar!!, que gran es el volei!!…
 

Los comentarios están cerrados.