Sports de ca Nostra

Atletismo; L’A.Palliser-CCE Sant Lluís a Granollers

Tres atletes del A. Palliser-CCE Sant Lluís, van competir aquest cap de setmana a la famosa mitja marató de Granollers, amb una participació de més de 12.000 atletes, on es va aconseguir la 4 ª millor marca espanyola, a càrrec del segon classificat, Carles Castillejo amb un temps de 1:01 : 18.

La prova va ser guanyada per Stephen kiprotich, 1:01:15, el que li va servir per aconseguir el seu propi rècord personal.

Els atletes del A. Palliser-CCE Sant Lluís van aconseguir bons registres. Víctor Sabater Gayón va acabar 47 º amb un temps de 1:14:23, Iván Canet Meliá finalitzar 56 º amb una marca de 1:15:04 i Rubén Bobillo Fernández amb un temps de 1:20:00 va finalitzar el 180 º.

Una prova en la qual cada any s’aconsegueixen bons registres, rècord de participació i que tots els participants lloen la bona organització i la gran quantitat de gent que surt als carrers per animar els corredors.

Los comentarios están cerrados.