Sports de ca Nostra

ATLETISME CCE SANT LLUIS‏ ;Un lluiser al Campionat d’Espanya

El “lluiser”, Iván Caules, entrenador i delegat del A. Palliser-CCE Sant Lluís però que competeix amb el Club Amistat, disputar aquest cap de setmana amb el seu Club el Campionat d’Espanya de Veterans en pista coberta celebrats a Antequera.

L’atleta, va córrer els 60 m. llisos amb un temps de 7.87 pel que va obtenir el tercer lloc final, així com també va disputar la cursa de 200 mts. llisos obtenint altre meritori tercer lloc amb un temps final de 25.08.

Per equips, el Club Amistat, va aconseguir una 7 ª plaça final meritòria, tenint en compte que només competien amb 6 corredors a diferència dels seus rivals que ho van fer amb 12 atletes. A causa d’aquest problema sorgit per les lesions, els atletes participants del club Amistat van haver doblar les proves en què participaven per poder suplir als seus companys absents.

Després d’aquests Campionats d’Espanya, Iván Caules prepara i als Campionats d’Europa que se celebraran properament a Sant Sebastià.

Los comentarios están cerrados.