CADETS; SPORTING ILLA DE MENORCA-CCE SANT LLUÍS (5-1) Necessitan millorar

5 febrero 2013 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

La 18 jornada de Lliga de categoria cadet porto al conjunt Cadet al nou Bintaufa per enfrontar-se al Sporting Illa de Menorca, rival directe dels d’Adrià en una trobada igualat a priori però que després no ho va ser tant.

El fort vent que van patir dos conjunts, va arruïnar la idea de joc dels dos equips que van haver d’adaptar a les males condicions climatològiques en contra. El quadre de bili Llabres, va ser el clar dominador de tot el matx davant un CCE que va mostrar la seva pitjor cara.

El quadre local va aprofitar al màxim les seves aproximacions a la meta d’Adrià que amb quatre forts xuts des de la frontal de l’àrea va aconseguir batre el porter visitant en tres ocasions.

Els d’Adrià que ho van intentar sense èxit, van pecar de joc interior, facilitant les coses a la defensa sportinguista que va contrarestar qualsevol acostament del quadre lluiser a la meta de Marc

Ja en el segon temps, els papers no es van intercanviar i els de Llabrés, amb el vent a favor, van sentenciar el partit. Abans de la sentència definitiva, Guiem en un llançament perfecte de falta, va acostar al CCE al marcador però dos contraatacs culminats per Eloy van posar el definitiu 5-1.

Ja en el tram final, els visitants per mediació de Raúl van disposar de l’última ocasió, amb un xut que es va estavellar al travesser.

Toca passar pàgina i reposar forces amb la jornada de descans del cap de setmana.

FITXA TÈCNICA:

SPORTING ILLA DE MENORCA: Marc, Bonet, Sánchez, Molero, Olives (Víctor 60 ‘), Sergi, Eloy, Sintes (Álvaro 65′), Armijos (Dani 51 ‘), Carballo (López 51′) i Martínez.

CCE SANT LLUÍS: Adrià, Alex (Isma 65 ‘), Sergi, Quimi, Pau, Damià, (Fran 65′), Xavi, Oscar, Guiem, David i Eric. (Raúl 51 ‘).

GOLEJADORS: 1-0 Min 9 Sintes, 2-0 Min 30 Sergi, 3-0 Min 35 Quimi (PP), 4-0 Min 50 Eloy, 4-1 Min 55 Guiem, 5-1 Min 60 Eloy

Comentarios cerrados