Sports de ca Nostra

Benjamí F8 2º Any ; CE Ferreries-CCE Sant Lluís A

Partit atractiu per a l’espectador el que van disputar el passat dissabte el CE Ferreries davant del CCE Sant Lluís A de categoria Benjamí. Els de Krankel en una demostració de punt d’honor es van imposar per quatre gols a cinc al conjunt blaugrana.

Una trobada que va estar marcat per l’encert de cara a gol dels dos conjunts en què els atacs es van imposar clarament a les defenses i on els lluisers lluitar com autèntics jabatos davant un rival amb jugadors de primer i segon any a les seves files.

Malgrat els quatre gols encaixats, els de Krankel van estar molt fins a les marques i en les ajudes però en el futbol, el rival també juga. En un partit, a estones esbojarrat, els blaus van saber jugar al contraatac per sorprendre un rival que va posar les coses molt complicades al CCE.

La capacitat de reacció després de tant en tant d’ambdós conjunts va ser molt valorat pel cos tècnic que va felicitar als seus nois pel gran partit realitzat per tots els nois.

FITXA TÈCNICA:

CE FERRERIES: Velasco, Urbà, Ardanza, Marques, Janer, Alcaide, Gomila i Jackson. També van jugar: Rotger, Pons, Truyol, Enric i Felip.

CCE SANT LLUÍS A: Guiem, Joan, Àngel, Ander, Isaac, Ginto, Josep i Pau. També van jugar: Nacho, Jaume, Aida, Albert, Marcos, Xavi i Kiko.

GOLEJADORS: Informació errònia en la FFIB

ÀRBITRE: Magí Moll Pascual

 

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Los comentarios están cerrados.