Sports de ca Nostra

1ª Balear Masculina; Podes i Tales CV Pòrtol -Manacor (23-25 / 25-23 / 25-17 / 20-25 / 10-15)

Derrota agredolça al Pavelló Costa i Llobera del nostre representant de la categoria de primera balear davant el segon classificat el CV Manacor per uns parcials de 23-25 / 25-23 / 25-17 / 20-25 / 10-15. I deim derrota agredolça, ja que el fet d’haver guanyat dos sets permet sumar un punt al nostre equip i seguir al capdavant de la classificació de la categoria.El partit començava amb un clar domini dels portolans a l’inici del primer set, però una ràpida i sorprenent reacció del conjunt manacorí feia que el primer set caigués del seu costat. Al segon set el conjunt portolà sortir conjurat a la pista, conscient de la importància de l’encontre, i amb bona actitud i bon joc, varen caure del nostre costat tant el segon com el tercer set.

A l’inici del quart set, el CV Manacor ja era conscient que mitja lliga s’havia escapat, i enmig d’aquesta tensió, les continues queixes a l’àrbitre dels manacorins, provocacions als portolans i una major efectivitat, varen fer que els nostres perdessin la concentració i es perdés tant el quart set, com el set de desempat.

Partit amb molt nivell, que va tenir de tot, i que deixa a les mans del CV Podes i Tales Manacor el proclamar-se campió del la lliga regular el proper dia 16 de febrer davant el CV Eivissa.

De part de tots els jugadors i equip tècnic volem fer arribar les gràcies a tothom que es va atracar al pavelló Costa i Llobera, per animar als nostres, amb esportivitat i fent gaudir a tothom d’un autèntic partit de volei. Gràcies!

Los comentarios están cerrados.