Sports de ca Nostra

Infantiles; CCE SANT LLUÍS-PENYA CIUTADELLA ESPORTIVA (1-2) Minimitzar errors per seguir endavant

Està l’equip Infantil en una fase una mica estranya, sensacionals entre setmana, entenen el treball que es realitza, l’executen i després a dissabte és una altra cosa. És més un problema d’autoestima que de voluntat, volen però per alguna raó … no poden.

La seva passió pel futbol és indiscutible, el seu bon rotllo … evidentment excel · lent, però alguna cosa falla.

Deixant l’aspecte futbolístic de banda el millor que els pot passar és que aconsegueixin una victòria com més aviat millor, no per escalar posicions, liderar la competició o sortir campions, l’aspecte estimulant de la victòria a de ser el creure en uns mateixos per seguir endavant.

Un nou cap de setmana amb fam per jugar, es vesteixen de curt, surten al camp i … Tensió, por, alguna cosa els passa que els transforma en un equip que realment no són.

La seva trobada d’aquest dissabte davant Penya Ciutadella Esportiva va ser un clar exemple. El seu rival es va endur la victòria per buscar-la, per atrevits i els nostres només van sortir una mica de la letargia quan van aconseguir retallar distàncies al marcador després que el seu rival es posés per davant amb un 0-2 que en una altra situacions pot ser remuntable però que en l’actual es fa difícil.

Amb diferents canvis de posicions per alguns jugadors buscant clarament una major concentració per les novetats, el conjunt de Felipe i Lluís va tornar a caure en els mateixos errors.

Errors de passada fàcil, poca intensitat defensiva, facilitats al rival que no perdona però aspectes positius a compte gotes.

Les estratègies tant defensives com ofensives van ser la millor de les situacions que va controlar l’equip local i com no s’han de valorar. En el futbol actual, l’estratègia s’està convertint en un factor importantíssim per al futur de les trobades i el tenir-lo a favor ja és molt.

El partit, disputat, no va anar pels camins que volia el CCE que cerca tot i les dificultats aprendre jugant a futbol i això és de valorar. Error en la passada, n’hi ha, es tracta de minimitzar, errors en les marques, n’hi ha, toca minimitzar, aquestes són les millors conclusions que han de treure els nois per a partir d’allí reforçar els aspectes positius … QUE HI SON!!

Futbol i crònica a part … NOIS … AIXÒ ÉS FUTBOL! Aquest és l’esport que us apassiona, que us donarà alegries i tristeses, l’esport que vau elegir i que a través d’ell us ensenyarà el que és la vida. No baixeu els braços, el xou ha de continuar!

FITXA TÈCNICA:

CCE SANT LLUÍS: Víctor (Antonio 60 ‘), Lev, Carlos, Joan Marc, Alex (Ricard 40′), Quimi, Iker (Gomila 52 ‘), Frits (Oliver 50′), Benja, Joan Pons (Sintes 60 ‘) i Mateu.

PENYA CIUTADELLA ESPORTIVA: Sergi (Arguimbau 60 ‘), Mascaró, Truyol (Vidal 45′), González (Olives 35 ‘), Guerrero, Genestar, Moll (Luca 40′), Florit (Salord 55 ‘), Antequera, Casasnovas i Bravo .

GOLEJADORS: 0-1 Min 46 Genestar, 0-

José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Los comentarios están cerrados.